Åre 16

Er du klar for vinterens store eventyr?

Søndag 24. januar reiser Volvox & Alkymisten på tur til Europas svar på Aspen. Bli med på årets Åretur og fem dager med fantastiske bakker og endeløse kvelder!

Avreise er søndag morgen den 24. januar og vi kommer tilbake på ettermiddagen torsdag 28. januar. Mer informasjon om tidspunkter kommer senere.

Herligheten koster 2170, og for denne summen får du 5 dagers skipass, en lettere lunsj i bakken hver dag, redusert inngang på utvalgte nattklubber, samt rabaterte priser hos Skiweek’s samarbeidspartnere, inkludert 20% på leie av ski. Mer informasjon om arrangementer i regi av Skiweek finner du her: http://skiweekare.se/

Du melder deg på turen via skjemaet under. Påmelding er som alltid bindende! Det er også et krav om medlemskap i V&A for å bli med. Dersom du ikke er medlem, kan du melde deg inn i foreningen samtidig som du melder deg på turen.

Påmeldingsfrist og betalingsfrist er den 30. november, og betaling skjer til 4202 24 13400. Merk betalingen med ”Åre16”, navn og telefonnummer.

Vi har begrenset med plasser, og i fjor gikk disse plassene svært fort, så det kan lønne seg å være tidlig ute. I løpet av slutten av desember / starten av januar vil det bli mulig å melde seg på hytte. Det kan derfor være lurt å tenke på hvem du vil bo sammen med. Det vil mest sannsynlig være mellom 4 og 8 senger pr hytte.

Pakkeliste (utover skiutstyr og andre selvfølgelige ting)
– Musikkhøytaler (ikke alle hyttene har anlegg)
– Sovepose, lakenpose eller sengetøy
– Håndklær, toalettsaker osv.
– Varme Klær

Angående obligatorisk opplegg
Fakultetet har lovet at det ikke vil bli satt opp noen obligatorisk HMS-kurs den uken vi er borte.

Dette innlegget ble publisert i Arrangementer, Hovedstyret. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>