Hvorfor søke NTNUI Turn?

Har du noen gang sett noen ta en araber-flikk-flakk og tenkt etterpå: Skulle ønske jeg kunne gjøre noe sånt etter endt eksamen om sommeren? Hva med å få muligheten til å kaste kroppen rundt et par ganger i luften for så å lande fjellstøtt på en tjukkas eller stor-trampoline? Vel, den gledelige nyheten er at du faktisk kan hvis du vil! (Med noen unntak...)

NTNUI Turn

Hvem er vi

Turngruppa i NTNUI er for ALLE (som er villig til å trene). Vi er en forholdsvis stor gjeng (ca 60 aktive medlemmer) bestående av nybegynnere, noen halv gode og noen gode turnere. Vi har trening tre ganger i uka, henholdsvis mandag, onsdag og lørdag.

Sosialt

I turngruppa skjer det mer en bare trening! Vi er en sosial gjeng som finner på mye gøy. En gang i måneden går vi ut på kafé etter trening. Vi drar på koietur til en av NTNUI sine koier en gang hvert semester, det arrangeres fester, generalforsamling og andre ting som er gøy.

Hvordan bli med

Vi tar i hovedsak opp medlemmer KUN i begynnelsen av hvert semester. Hvis du du lyst til å være med, og vil stå på venteliste, så kan sende inn en søknad ved å trykke her her og fylle ut skjemaet. Alle som skal være med i turngruppa MÅ være medlem av NTNUI og student ved NTNU.

Mandag

18.30 - 20.00

Onsdag

21.00 - 23.00

Lørdag

15.00 - 17.00