Om Trondheim Studentspeidergruppe

TSSGs logo

TSSG er en studentspeidergruppe for studenter i Trondheim. Gruppa er en studentorganisasjon, og er tilknyttet en speidergruppe. Man trenger ikke være speider for å være med, så lenge man har sansen for slikt som hytteturer, fjellturer, møter med spennende innhold og andre aktiviteter kjent fra speideren og studentlivet.

Det er vanligvis en aktivitet i uka. Møtene holdes på onsdager, og det er tur omtrent en gang i måneden. Vi drar på alt fra teltturer på fjellet til slappe hytteturer, gjerne til TSSGs egen hytte, Duddelibu. Denne ligger i et flott turterreng i åsene øst for Trondheim. Man trenger ikke være med på alt, men kan velge det man synes er interessant og har tid til, og står fritt til å velge bort resten. Alle aktivitetene finnes i terminlista, og blir varslet på vår e-postliste ca. en uke i forveien.

Bli medlem

Moskussafari på Dovre 2010

 

 

 

 

 

 

Ønsker du mer informasjon om TSSG? Det første du bør gjøre er å melde deg på vår e-postliste. Du kan bli med på noen av våre aktiviteter for å bli kjent med oss før du blir medlem. Husk å melde deg på hvis det er påmelding. For å få mer informasjon eller melde deg inn i TSSG, sender du en e-post til styret.

TSSG har en medlemskontingent på kr 75,- pr. år. Utover dette betaler du din andel av de faktiske kostnadene (transport, mat, overnatting, materialer ol.) når du er med på møter og turer. Møtene er vanligvis gratis, mens helgeturene bruker å koste rett over 200 kroner (som dekker transport, middag, overnatting etc.).

Det er alltid hyggelig med flere medlemmer! Du er hjertelig velkommen til oss. Ta gjerne med deg andre du kjenner også.

Utstyr og ferdigheter

For å bli med i TSSG stilles det i utgangspunktet ingen krav til ferdigheter eller utstyr. På overnattingsturer trenger man tursekk, sovepose, godt fottøy, varme klær og lykt. Ved overnatting utendørs kommer liggeunderlag og spiseutstyr i tillegg. Dersom en aktivitet krever spesialutstyr, vil det stå tydelig i aktivitetsbeskrivelsen. Mangler du noe, kan du ta kontakt med aktivitetsansvarlig eller Styret for å høre om det er mulig å låne utstyr fra noen av medlemmene.

Vanligvis krever ikke aktivitetene våre noen spesielle ferdigheter. Vi er imidlertid glade i å prøve ut nye ting og lære noe nytt, så ikke la deg stoppe av at du ikke har prøvd noe før. Det vil stå tydelig i aktivitetsbeskrivelsen hvis det kreves spesielle ferdigheter for å bli med. Aktivitetsanvarlig ordner med transport når vi skal reise på tur.

Kontaktinformasjon

E-post: styret@tssg.org.ntnu.no

Adresse:
Trondheim studentspeidergruppe
Alfred Getz’ vei 3
Sentralbygget
7491 Trondheim

Kontonummer

TSSG: 4202 21 73000
DB (Duddelibu): 4202 21 72977
Vise Versa: 4202 21 72993
GibGob RL: 4202 21 72926
Redd Barna: 4202 21 72985

Organisasjonsnummer

TSSGs organisasjonsnummer er 990 745 005

Save