Nybegynner: ⋅⋅⋅
Nybegynner+:
Middels:
Middels+:
Elite:

Velkommen til tennisgruppa i NTNUI!

Gruppechat
(nyeste øverst)

Gonzalo I.: Hei Signe! Jeg har en ekstra racket. Vi kommer til å spille sammen i morgen, så jeg kan låne deg min.
Gonzalo I.: Hei Signe! Jeg har en ekstra racket. Vi kommer til å spille sammen i morgen, så jeg kan låne deg min.
Anna B.: Hei, Signe! Om du vil låne en rackett i en stund så kan du sikkert låne min Jeg kan legge den igjen i NTNUI sitt ballrom Vet du hvor det er?
Signe E.: Hei, jeg har gjort en kardinaltabbe og glemt rackerten min i Oslo, er det noen av dere to som spiller på onsdag som har en ekstra?
Maxime T.: Ok thanks! so I'll wait...
Eivind Berg F.: Hi Maxime, your number is registered in our database, but since you joined "late" in the semester you will have to wait until the "door responsible", who is not a part of NTNUI, synchronises his database with ours again. Hopefully this will happen soon
Maxime T.: so I think my phone number is not registered yet, is it normal? thks
Maxime T.: hi! I created my profile 2 or 3 weeks ago, and it's still impossible for me to open the door when I call...
Eivind Berg F.: @Henriette: Er dog ikke sikker på hva du mener med å ENDRE "treningstidspunkt" etter at du har meldt deg på. Hvis du ønsker å bytte fasttime så kan du sende mail til webansvarlig
Eivind Berg F.: @Henriette: For å være påmeldt en time må du ha bekreftet at du kommer. Dette gjør du ved å klikke på den respektive timen i treningsplanen på forsiden vår. Du kan på et senere tidspunkt gå inn på samme time å avkrefte at du kommer.
Henri L.: Instabart før Tennis training? Oya, Javelin-place availability, gym, other? Hmm...it would be nice, life is all about tennis :P
Henri L.: NTNUi Tennis App før iOS? Vill ha det
Henriette I.: Er det mulig å endre treningstidspunkt etter å ha meldt seg på?
Henriette I.: Er det mulig å endre treningstidspunkt etter å ha meldt seg på?
Christoffer M.: For å spille ute må man være medlem av TTK, desverre
Christoffer M.: Hei Bent!
.: Hei! Når åpner egentlig utebanene for bruk? Nå som det er så fint vær hadde det vært fint å komme seg ut litt og spilt!
Magne G.: Hvor blir det av NTNUI Tennis app'n??!?
.: thank you and see you tomorrow
.: Florian: The phone numbers are now available again so people can contact each other. The "door list" should hopefully be updated early next week.
.: It is kind of sad, if you want to go to practice and you still can't open the door, especially for the person waiting for you inside.
.: It is kind of sad, if you want to go to practice and you still can't open the door, especially for the person waiting for you inside.
Øystein G.: Shiv: du har alle rettigheter som et Drop-in medlem har, med din faste time.Jeg ville beholdt den faste timen du har fått og i tillegg meldt meg på alle de timene du har lyst til å være med på som er ledige. La vær å meld deg på din egen time så r alt ok!
Shiv Jeet R.: Er det noen utenom meg som har meldt seg på tennistime på gløshaugen tirsdag kl 10:00? Det er jo ikke vits med fast time hvis jeg er den eneste... Mulighet for å heller få drop inn medlemskap enn fast tid?
Shiv Jeet R.: Hei
Martin W.: hallo
Emily S.: plutselig er ingen påmeldt på kveldens timer, meg selv inkludert, hva skjer med det? har vi ikke banene dnene lørdagen heller likevel?
GAURAV S.: Hei,
Anders K.: Magne: Sendt deg en PM... Eivind: I utgangspunktet ikke, men hvis NTNUI har banetid inne kan vi spørre en TTK-trener om lov til å spille ute i stedet (gitt at en av dem er på jobb selvfølgelig og det er ledig utebane). Joggesko eller andre sko med dype spor på grusbanene er bannlyst, tennissko er safe
Eivind Berg F.: noen som vet om vi har mulighet til å spille ute på grusbanene?

Treningsplan

« Forrige uke  | Neste uke »
Lør 28/2Søn 1/3Man 2/3Tir 3/3Ons 4/3Tor 5/3Fre 6/3Lør 7/3
8:00NE   NM+N+
9:00EN+*   NM+N+
10:00MM+   NM
11:00NM   NN+
12:00
13:00EEM*EM+
14:00MM+MDE
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00M+M+
21:00EDE
22:00E

Informasjon til nye besøkende

NTNUI Tennis er en tennisklubb for alle NTNU-studenter og vitenskapelig ansatte som har lyst til å spille tennis. Hovedpåmelding skjer i starten av hvert semester. Les mer om tennisgruppa til NTNUI og hvordan du blir medlem.

Siste meldinger fra styret

Flere nyheter...