Nybegynner:
Nybegynner+:
Middels:
Middels+:
Elite:

Velkommen til tennisgruppa i NTNUI!

Gruppechat
(nyeste øverst)

Christoffer M.: For å spille ute må man være medlem av TTK, desverre
Christoffer M.: Hei Bent!
Bent A.: Hei! Når åpner egentlig utebanene for bruk? Nå som det er så fint vær hadde det vært fint å komme seg ut litt og spilt!
Magne G.: Hvor blir det av NTNUI Tennis app'n??!?
Florian W.: thank you and see you tomorrow
.: Florian: The phone numbers are now available again so people can contact each other. The "door list" should hopefully be updated early next week.
Florian W.: It is kind of sad, if you want to go to practice and you still can't open the door, especially for the person waiting for you inside.
Florian W.: It is kind of sad, if you want to go to practice and you still can't open the door, especially for the person waiting for you inside.
Øystein G.: Shiv: du har alle rettigheter som et Drop-in medlem har, med din faste time.Jeg ville beholdt den faste timen du har fått og i tillegg meldt meg på alle de timene du har lyst til å være med på som er ledige. La vær å meld deg på din egen time så r alt ok!
Shiv Jeet R.: Er det noen utenom meg som har meldt seg på tennistime på gløshaugen tirsdag kl 10:00? Det er jo ikke vits med fast time hvis jeg er den eneste... Mulighet for å heller få drop inn medlemskap enn fast tid?
Shiv Jeet R.: Hei
Martin W.: hallo
Emily S.: plutselig er ingen påmeldt på kveldens timer, meg selv inkludert, hva skjer med det? har vi ikke banene dnene lørdagen heller likevel?
GAURAV S.: Hei,
Anders K.: Magne: Sendt deg en PM... Eivind: I utgangspunktet ikke, men hvis NTNUI har banetid inne kan vi spørre en TTK-trener om lov til å spille ute i stedet (gitt at en av dem er på jobb selvfølgelig og det er ledig utebane). Joggesko eller andre sko med dype spor på grusbanene er bannlyst, tennissko er safe
Eivind Berg F.: noen som vet om vi har mulighet til å spille ute på grusbanene?
Magne G.: Det funker ikke å logge seg inn med safari lenger....blir det fikset snart ellelrlerlelrel??? ;P
Anders K.: Skyldes sannsynligvis at en fast spiller har bekreftet at han/hun ikke kommer... da legges den ledige plassen ut umiddelbart.
Frode E.: Hvordan kan enkelte melde seg opp som vikarer før timene blir åpne for andre?
Anders K.: Vi har noen racketer som kan lånes på N+ timene hvor det er trener.
Astrid M.: Lånes det ut racketer på N+ treningene?
Anders K.: Sjekk ut 'http://www.facebook.com/groups/2250657434/permalink/10151342538502435/' Jacob Vi tester ut noen mulige øvelser denne første tirsdagen så bare å komme med innspill.
Jacob K.: Hva menes med "funksjonell tennistrening?"
Anders K.: Første du skriver. Fast-time-medlemskap inkluderer alle "rettighetene" til et drop-in-medlemskap.
Carina Høje Ø.: Hvis jeg velger fast-time medlemskap, får jeg da også drop-in mulighetene inkludert, eller kjøper jeg to medlemskap hvis jeg også vil droppe in?
Anders K.: Hvis interessen er stor nok kan vi prøve få det til. Utesesongen i Trondheim starter typisk ikke før siste uka i mai, og da er mange opptatt med eksamener eller begynner dra fra byen, så det blir en avveining mellom interesse og pengebruk.
Andreas Biørnstad S.: Blir det mulig å reservere utebaner utover våren?
Anders K.: Skyldes at utleier fortsatt diskuterer hvilke timer vi kan leie. Når endelig dato er fastlagt sendes det ut infomail.
Frode E.: Hvorfor endrer dere hele tiden tidspunktet for oppretting av medlemskap?
Øystein G.: Skal jeg melde meg på nybegynnerkurset? :-P

Treningsplan

« Forrige uke  | Neste uke »
Lør 23/8Søn 24/8Man 25/8Tir 26/8Ons 27/8Tor 28/8Fre 29/8Lør 30/8
8:00N*E   NM+N+
9:00EN+*   NM+N+
10:00MM+   NM
11:00NM*   NN+
12:00
13:00EEMM+E
14:00MM+M+ED
15:00
16:00M+
17:00
18:00
19:00
20:00M+M+
21:00EDE
22:00E

Informasjon til nye besøkende

NTNUI Tennis er en tennisklubb for alle NTNU-studenter og vitenskapelig ansatte som har lyst til å spille tennis. Hovedpåmelding skjer i starten av hvert semester. Les mer om tennisgruppa til NTNUI og hvordan du blir medlem.

Siste meldinger fra styret

Flere nyheter...