Kjelleren

Kjelleren

NTNUI sykkel leier en kjeller av SiT, som har adresse Herman Krags vei 37 (klikk for å se på kart).

Kjelleren brukes flittig til rulletrening og mekking. Vi er stolte av kjelleren vår, hvor vi har egen WC, garderobe, stereo, godt utstyrt mekkerom og sist, men ikke minst, et flott treningsrom til rulletrening i vinterhalvåret.

Bruksområder

Kjelleren brukes som sagt til trening på vinterhalvåret, under mekkehelgene, og andre ting. Vi har det meste man skulle trenge av verktøy. Dersom noen mener at vi mangler noe vesentlig verktøy, ta kontakt med kjellersjefen.

Trening/mekking utenom tidene er mulig, men på nåde fra kjellersjefen. Det eneste vi er «strikse» på, er at alle følger kjellerreglene som står på innsiden av utgangsdøra, og at mekkingen er på din egen sykkel. Brudd på disse reglene kan medføre at man fratas tilgang til kjelleren.

Mekkehelger

På våren (og høsten), når det er tid for å sette ut eller ta inn sykkelen for året, er NTNUI Sykkel på hugget – dieselen og smøreoljen sitter løst når Mekkehelgene går av stabelen! Mekkehelgene er en god inntektskilde for sykkelgruppa, så her er det pliktinnsats – hvis man ikke har deltatt i andre dugnader ellers på året.

Vi arrangerer introduksjonkurs i mekking hvis det er behov, slik at man er forberedt, men det kreves ikke at du har delenumre i hodet og smøreolje i blodet! Det er alltid noe å gjøre, også for de som ikke ønsker å mekke. Det er for eksempel veldig viktig i blæst godt på forhånd. Vafler er også ganske viktig. Når det er sagt, er det moro på mekkedugnad også – ikke noe å frykte!


Reportasje fra Student-TV om mekkehelgene.