Medlem i NTNUI Sykkel

Det lønner seg å bli medlem. NTNUI Sykkel har organiserte treninger i både landevei og terreng – og dermed får du muligheten til å trene med mange andre likesinnede – hele (skole)året! Du får også mulighet til å få refundert mesteparten av rittdeltagelsen din.

Det er ikke et krav å være medlem for å komme på trening, prøv gjerne før du melder deg inn.
Det er heller INGEN krav til nivå for å være med i NTNUI Sykkel. Vi er glade amatører, og ikke særlig «proffe» i det hele tatt. De som blir virkelig gode hos oss går som regel over til andre klubber der det er en mer aktiv satsing.

Ta kontakt med passende person i styret hvis du lurer på noe – vi biter ikke! Hvis ikke er det bare å lese videre og fylle ut skjemaet nederst for å melde seg inn.

Krav til medlemskap

For å bli aktiv medlem, må du

  • … være medlem av NTNUI. (Studerer du ikke ved NTNU, se nederst.)
  • … kunne stille på dugnad (vakt, mekkehelg, o.l.).
  • … stille på trening (minimum fire ganger i året).

Fordeler

Bare ved å være aktiv medlem har du mulighet til å få 85% rittrefusjon, og til å bruke kjelleren.

Innmelding

Ved å registrere deg, bekrefter du at du har lest og akseptert kravene ovenfor.
Medlemsregistrering skjer HER. Du registrerer deg da som bruker på denne siden, og som medlem av NTNUI Sykkel.
VIKTIG: For også å motta medlemsmail, må du registrere din adresse HER.

Overgang

Utøveren kan selv registrere overgang til ny klubb. Dette gjøres ganske enkelt ved at man løser lisens under den nye klubben. Lisensansvarlige i begge klubber må da godkjenne lisensen før endelig lisensbevis blir utstedt.

Ikke NTNU-student?

Er du ikke student ved NTNU, kan du likevel søke om medlemskap i NTNUI og sykkelgruppa ved å benytte skjemaet du finner HER . Skjemaet leveres så til leder i sykkelgruppa (i hylla på kontoret på ibygget Gløs), samtidig som du sender en mail til leder og informerer om din søknad.