TRENINGER

Fremhevet

Vi trener for tiden:
TIRSDAGER: 17:30
TORSDAGER: 17:30
Følg med på facebooksiden for ukentlig trenings- og rittprogram.

Frivillig?!

Høsten nærmer seg med stormskritt (bokstavelig talt) og dermed blir det også mer og mer aktivitet nå framover. Mange ritt står for tur og mange har store og ambisjøse mål. Samtidig starter skolen igjen og det betyr en del hektiske stunder til tider. Men ikke glem, de siste rittene er unnagjort senest om en og en halv måned!

Når det er sagt, er det viktig for oss i NTNUI å være synlig utad også. Det er en av grunnene til at vi har tatt på oss ansvaret å arrangere en bedriftsritt også i år. I tillegg til frivillige, som ønsker å bidra NTNUI til å være synlig, ønsker å få rittrefusjon godkjent og har enda ikke fått være med på ulike arrangement som frivillig, har nå kanskje den siste muligheten til det i år!

Vi trenger følgende:
- som arrangør er det forventet at vi skal ta oss av alt fra merking av løype(skilt)- på arrangementdagen
-påmelding (på stedet)
- starting
- resultatpunching

Vi trenger minst ÅTTE (8) til start/innkomst og vakter rundt i løypa.

Påmelding skjer under innlegget her i kommentarfeltet, eller ved e-post til sykkel-ritt@org.ntnu.no. Skriv gjerne også mobil nr ditt og e-post adressen.

DET SKJER DEN 26. AUGUST 2014!!!
Rittstart 18:30, påmelding fra 17:30.

Victoriarunden 2014

Status

Mekkedugnad

Heisann,

mekkehelgene nærmer seg, og det er allerede sendt ut mail fra kjellersjef Eirik. Dette er hva han hadde å si:

 

«Heisann!

Vi i sykkelstyret har kommet fram til at vi fremskynder den første mekkehelgen i år til FØR påske.

Mekkehelgene er et dugnadsarbeid for ALLE medlemmer der vi tar inn sykler iløpet av to helger fra studenter og andre for å gjøre syklene «vårklare». Mekkeinstrukser og prislister / tjenester er vedlagt. Husk at dette er sykkelklubbens viktigste inntektskilde og teller som dugnad med tanke på rittrefusjon.

Før helgen må kjelleren ryddes for sykler. Derfor må alle sykler hentes snarest mulig etter trening på mandag.

Les videre

Nytt styre, ny smarbeidspartner og NTNUI-hjelmer!

Det skrives ikke mye på siden her, det kan skyldes to ting. Én; siden er relativt ny og kun et fåtall kan å bruke den. To; sesongen har ikke startet. Like fullt har vi et mål om bruke siden mye mer.

I februar ble det avholdt generalforsamling i gruppa, der man fikk vite at det økonomisk står godt til i gruppa. Det ble valgt et nytt styre som har følgende sammensetning:

 • Leder: Aslak Syversen Waage (Ny)
 • Nestleder: Carl Philip Heimdal (Avtroppende leder)
 • Kasserer: Christian Barkald (Ny)
 • Rittsjef: Risto Oprja (Ny)
 • Kjellersjef: Eirik Storesund (Gjenvalgt)
 • Sosialsjef: Eli Indbjo Gjerde (Ny)
 • Styremedlem: Magnus Røkke Bangstad (Avtroppende rittsjef)
 • Trener: Peder August Aune (Gjenvalgt)

Les videre

Utlysning av styreverv i NTNUI Sykkel

Ved årsmøtet til NTNUI Sykkel i januar 2014 skal det velges nye styremedlemmer til følgende stillinger:

 • Leder
 • Kasserer
 • Webansvarlig
 • Rittsjef
 • Sosialsjef

Alle medlemmer i NTNUI Sykkel kan søke om styreplass.  For å sikre kontinuitet er det ønskelig med søkere fra 1.-, 2.- og 3.-klasse, men dette er ikke noe krav. Vi ønsker å fortsette å ha jenter inn i styret. Det er ikke nødvendig med spesielt inngående kjennskap til sykkelgruppa for å søke, avtroppende styremedlemmer vil være med på å sørge for at påtroppende styremedlem får tilstrekkelig opplæring. Det viktigste er imidlertid at de som søker er motiverte for stillingen. Et verv i NTNUI er noe som blir satt pris på av framtidige arbeidsgivere, og gir gode muligheter til å dyrke sykkelinteressen i et svært godt sosialt miljø. Se stillingsbeskrivelsene for nærmere informasjon om hvert enkelt verv.
Les videre

Sykkelsamling på Gran Canaria 2014

Når du er lei av Trondheimsvinteren, mørket, kulden, innetrening og sluddvær, hva passer vel bedre enn en ukes sykling på Gran Canaria i strålende sol? Her er det stort sett varmt og fint hele året (http://www.yr.no/sted/Spania/Kanari%C3%B8yene/Maspalomas/statistikk.html), og det er et meget populært sted for syklister. Gran Canaria byr på ganske kupert og spektakulært terreng, og toppen på øya ligger hele 1949 m.o.h. Man skal alltid være forsiktig på veiene, men bilistene på Gran Canaria er vant med syklister, og mange har en positiv holdning til syklister.
Les videre