Studentgruppa i TFS

Her vil det gis informasjon om trening, konkurranser og andre aktiviteter. Vi har også en egen facebook-gruppe for medlemmer hvor vi kan dele treningstips m.m

Studentgruppa i TFS er en egen gruppe i Trondheim Feltskyttere for studenter ved NTNU, men studenter fra andre universitet og høyskoler i og rundt Trondheim er også velkomne. Studenter har vanligvis samme utgangspunkt økonomisk og sosialt, og det er fordel med en egen gruppe som ivaretar studentene blant annet når det gjelder lån av utstyr og samkjøring til stevner.

Satsing

Dette er klubben for deg enten du vil vinne NM eller er rekreasjonsskytter og bare er med for moro skyld. Vi har egne studentlag (teams) som trener og reiser på stevner sammen, blant annet en satsingsgruppe og egen jentegruppe. I tillegg arrangeres det andre utenomsportslige sosiale aktiviteter.

Trening

Organisert trening starter opp igjen høsten 2015.

Trondheim Skytesenter (TSS) er åpen for trening tirsdag og onsdag 18:00 – 22:00 (kart), se forøvrig TFS sine hjemmesider.

Jonsvatnet skytebane er åpen for trening man-fre 08:00 – 21:00, lørdag 08:00 – 18:00 (kart), se forøvrig TFS sine hjemmesider.

Vi treffes på banen!