Praktisk info


Når dere kommer

Værnesekspressen til Berg Studentby er det nærmeste man kommer Berg skole uten å bytte buss. Billett kjøper man på bussen, husk å be om studentrabatt og tur-retur. Det er ca. 15 min gange til skolen fra det busstoppet. Det er en Bunnpris rett nedenfor dette stoppet om man trenger å kjøpe noe drikke, se ellers kartet nedenfor. Om ønskelig blir dere utenbysorchestre møtt av en barnevakt etter avtale.

Overnatting

Overnatting er på Berg skole. Følg med på eventsiden på Facebook for å finne nummeret til vakten som kan åpne skolen, eller ring din barnevakt.

Nærmeste busstoppet (som ikke er stengt for rutebuss) virker å være Jonsvannsveien med buss 63.

Frokost, middag og fest

Frokosten er på skolen begge dagene. Middagen er på festlokalet, som blir to forskjellige steder. På fredag Nardo klubbhus hvor du må ha med medbrakt drikke, og på lørdag Café 3B som er en bar (altså ikke medbrakt).

Kart

Vi har vært så vennlige og lage et kart over alle de viktige stedene dere trenger å finne her.


Transport

Det skal ikke være nødvendig å ta buss under arrangementet, men hvis det blir nødvening; i Trondheim er det AtB som opererer bussforbindelsene. Bussbillet kan kjøpes via AtBs egen mobilapp eller via SMS.

AtB - SMS

Hvis man ønsker å kjøpe billett gjennom SMS sender man en tekstmelding med VOKSEN til 2027. Den mottatte SMSen viser man til busssjåføren når man går på bussen.

AtB - Mobilapp