a1
Toppbilde
Sportsbua

Fremgangsmåte for å bli med på tur

Bli-kjent-turLett
5. september - 7. september
Turledere: Styret Kontakt: skiofjel[at]list.stud.ntnu.no
Vi fyller en buss og kjører til fjells! Hvis du er glad i å gå på tur og vil bli med i en gruppe som driver med akkurat det, så er det dette du skal bruke helgen din på! Årets tur går til Jøldalshytta, hvor vi skal gå flere fine turer i området og generelt ha det herlig. Stikkord er topptur, bål, telt, ute og god stemning. Ingen grunn til å bli inne i Trondheim når livet er best ute!
Krav til deltaker: Svak for god stemning der livet er best: ute!
Maksimalt antall deltakere: 50

SylantraversenMiddels
12. september - 14. september
Turledere: Hilde og Åsne Kontakt: hilde-dj@hotmail.com
Denne helga tar vi turen mot svenskegrensa, nærmere bestemt Sylan. Her skal vi krysse riksgrense opptil flere ganger og komme oss opp på fire topper i løpet av en dag. Turen starter ved Nedalshytta og går over til Ekorrdøra på svensk side. Der starter stigningen opp mot første topp; Storsola (1711 moh). Derifra følger vi ryggen mot Storsylen (1738 moh) og videre til Lillsylen og Nordsylen før vi vender tilbake til Nedalshytta.

Dette er en tur som kommer til å ta hele dagen og det er noen partier som kan være litt luftige og som krever lett klyving. Derfor er det et krav til turdeltakerne at de er vant med å gå i fjellet og er relativt komfortabel med høyder.

Hvis du vil lese mer om turen og se noen biler over hvor vi skal gå, så ligger det en fin turbeskrivelse på ut.no, bare å søke på syltraversen.
Krav til deltaker: Fjellvant

KlatresamlingVanskelig
12. september - 14. september
Turledere: Henrik Kontakt: henrikhk@stud.ntnu.no
Denne helgen er det planlagt klatresamling, planen er å dra til Flatanger i Nord-Trøndelag.

Flatanger har flere klatrefelt og mye variasjon. Det er mulighet for å klatre både sport og trad i nær sagt alle vanskelighetsgrader. Det finnes også fullboltede multipitch ruter for sportsklatrere som vil prøve seg på noe litt lengre enn det vanlige.

Vi setter opp teltleir ved Strøm Gård. Da har vi mulighet til å bevege oss til de forskjellige feltene som ligger ganske nært.

Av krav som stilles til deltager, vil dette avhenge sterkt av hvem som møter opp på turmøtet. Hvis halvparten som møter opp har alt stæsj (tau og ekspressett), trenger i teorien den andre halvparten kun sko og klatresele.

For å oppsummere krav til deltagere:

Bra: Klatreerfaring, sko og klatresele (noen har kanskje en ekstra sele til utlån)

Bedre: Klatreerfaring, sko, klatresele, tau, ekspressett

Best: Klatreerfaring, brattkort, sko, klatresele, tau og ekspressett (evt. tradutstyr)

Det er altså ikke krav om brattkort, men du bør ha sikret på både topptau og led før. Igjen vil dette avhenge av deltagerne, for det burde ikke være noe problem om de mer erfarne setter opp noen topptau for de mindre erfarne.

Ikke bli skremt av det røde lyset! Møt opp på turmøtet, så ser vi hvordan sammensetningen av deltagerne er og finner beste løsning der og da. Mail kommer senere.

Skulle det bli meldt dårlig vær i nord, er backup planen å dra til Oppdal og klatre, men dette kan vi diskutere nærmere på turmøtet.

Krav til deltaker: Klatreerfaring, klatresko og klatresele

Leder: mwalderhaug [æ] gmail.com Webmaster: torehm [æ] gmail.com
Hele styret kan nåes gjennom: skiofjel[æ]org.ntnu.no