a1
Toppbilde
Sportsbua

Fremgangsmåte for å bli med på tur

Styrevalg + Den Gode Nabo
25. januar - 25. januar
Turledere: Kontakt:
Bli med på styrevalg Onsdag, 25.01, kl.18.00 på S8, sentralbygget.
Verva som du kan stille for er:

Websjef: Drifte nettsiden. Det er kjekt om du har noe form for IT erfaring.

Styremedlem: Et fleksibelt verv der du selv tar på deg oppgaver som ikke går naturlig til noen andre verv.

Vi ønsker at du arrangerer minst én tur i semesteret, men du trenger ikke å være en guru på friluftsliv. Det er digg med variert temrinliste! Styremøte (med kake) har vi annenhver uke.
Verva er uanstrengte,og gjengen innmari hyggelig! Det er koselig med nye folk, og om du har lyst til å være aktiv i miljøet, uten å ha vært det tidligere, er dette en gylden mulighet.

Vi spaserer ned til Den Gode Nabo, etter styrevalget, for litt hygge i godt lag!

Ta kontakt om du har spørsmål om hva som helst (inkludert styret og verva)

https://www.facebook.com/events/691157484385566/?notif_t=plan_user_invited¬if_id=1484813427637735

Etterpå stikker vi ned på Den Gode Nabo og hygger oss i godt lag.

Kose oss som J.O. KossLett
27. januar - 29. januar
Turledere: Steffen og Else Kontakt: else_b_7@hotmail.com og steffenbakker@gmail.com
Ferien er over, og den kalde fine tida har kommet. Nå er det bare å komme seg på fjellet!

I dag går alle nordmenn på ski, men i gamle dager var det (langdistanse-)skøyting som var greia! Under de store skøyteløypene, klynget folk seg rundt radioen og skrev ivrig ned alle rundetider. Norges skøytehistorie viser seg i Kongens gate, hvor det finnes et statue av den legendariske skøyteløper Hjalmar Andersen. En annen tidligere skøyteløper fra ikke så lenge siden er Johan Olav Koss, navnebroren til turen!

Planen på denne ‘Kose oss som Johan Olav Koss’ turen er å komme oss på fjellet, for å finne noen fine innsjøer med flott stålis. Vi vil bestemme selve området når turen nærmere seg litt mer, siden vi er avhengig av gode forhold (en litt kald periode, med lite snø, slik at innsjøene har tid til å fryse). Avreise vil antageligvis være fredagskveld den 27. og vi kommer tilbake i Trondheim søndagskveld den 29. januar.

Det er en stor sjanse for at vi vil bruke fjellski for å komme oss til stede. Men vi vil ikke gå for langt, siden fokuset i denne turen er på å kose seg på isen. Gjerne ta med din egne tur/ishocky/…-skøyter, men vi stiller uansett med 10 par turskøyter med BC eller NNN bindinger, ispigger og kastelinjer. Dette betyr at dere kan bruke deres vanlige langrenn- eller fjellskisko, og alle kan være med på turen!

Ellers kommer vi til å overnatte i telt, slik at man må ha med vinterovernattingsutstyr (en god sovepose osv). Så klart blir det bål og god stemning på kveldene. Vi stiller med middag til fredag og lørdag. Prisen for turen er estimert til å være rundt 500 NOK, men er litt avhengig av om folk kan stille med bil. Hvis du kan stille med bil får du garantert plass på denne turen. Ellers er det som vanlig første man til mølla prinsippet som gjelder.

På turmøtet vil ha en gjennomgang av vurdering av sikkerhet og nødvendig utstyr ((tørrsekk med luft i sekken, ekstra kleskift osv)) for å gå trygt på isen. Det obligatoriske turmøtet blir avholdt på tirsdag den 24. januar, kl. 1700 i KLJ3 (Kjelhuset, andre etasje).
Krav til deltaker: Fjellski, vinterovernattingsutstyr
Maksimalt antall deltakere: 10

Langtur i BymarkaLett
27. januar - 29. januar
Turledere: Ivar Kontakt: ivar.marthinusen@gmail.com
Vi tar denne helgen sikte på en skikkelig langtur i Bymarka med fjellski og overnatting. Vi satser på god mat, bål, og høy trivsel. Turen går innom noen av Bymarkas aller fineste perler. OM du ønsker en bynær introduksjon til vinterfjellet, er interessert i noen av bymarkas gjemte perler, eller bare ønsker en herlig helgetur med godt humør er dette turen for deg.

NB: Turen ble utsatt en uke fra 20.-22.januar pga. mangel på turleder.
Krav til deltaker: Varm sovepose, liggunderlag, sekk og turski.

Fjellfrisk fjellskiturLett
3. februar - 5. februar
Turledere: André og Snorre Kontakt: andre.fagerheim@gmail.com, snorre.solli@gmail.com
Tur til Trollheimen eller Dovrefjell som inkluderer 1 natt i telt og 1 natt i hytte. Dette blir fjellfriskt! Så en varm sovepose, varme klær og gode fjellski er nødvendig. Vi reiser med tog eller bil, så ta kontakt om du kan stille med bil.
Krav til deltaker: Fjellski
Maksimalt antall deltakere: 8

Leder: theahei@gmail.com Webmaster: pinne@lurkenlark.com
Hele styret kan nåes gjennom: skiofjel@org.ntnu.no