logo

Studentenes Kameraklubb

Velkommen til Studentenes Kameraklubb, Trondheim. Vi er en gjeng studenter som alle deler samme lidenskap; fotografi. Å møte andre fotointeresserte er den beste måten å være kreativ! Ikke sitt hjemme å ta bilder av sokkene dine, del din lidenskap med andre. Klubben har sitt eget mørkerom, studio og datarom. Dette er ressurser alle medlemmer oppfordres til å ta glede av.

Vi møtes jevnlig for uformell Fotopils på Antikvariatet på Bakklandet. Vi holder kurs, har fotomarathon og andre utflukter for å stimulere dine fotografiske behov!

 

Om Klubben

Studentenes Kameraklubb er et samlepunkt for fotointeresserte studenter i Trondheim. Vi er en tradisjonsrik klubb som har røtter helt tilbake til 1938.

Klubbens medlemmer møtes jevnlig til sosial samling hvor vi prater løst og fast om foto. Flere ganger i løpet av studieåret holder vi kurs innenfor temaer som introduksjon til speilreflekskamera, bilderedigering og etterbehandling, anologfoto og mørkerom ++. Innimellom samles vi for fotomarathon i Trondheim by, hvor vi felles går rundt og knipser bilder. Aktiviteten krones med kåring av dagens beste bilde.

På Moholt studentby har vi egne fasiliteter. Her har vi fotostudio, mørkerom, datarom og lager. Dette er ressurser som kan benyttes av alle medlemmer.

Om kjelleren

I kjelleren finner du blant annet en lysbildeframviser med overtoningsenhet, lyskasse, tørkeskap, papirkutter, tørrklebepresse, filmlader, filmfremkallingsmaskin og kontaktkopieringsrammer. På klubbrommet har vi biblioteket med fotobøker (tekniske og kunstneriske) og fotoblader (mange gamle og nyere årganger).

Ta kontakt

Kontakt taes via Facebook-gruppen eller via mail,
sk-styret - at - stud.ntnu.no