NY HJEMMESIDE!!
24.02.15 av Pernille Horgmo Jæger


Fra 1. januar 2015 har vi fått en ny hjemmeside, den finner du her
Her finner du nyheter, informasjon og masse annet snacks! Check it out!
Denne siden vil derfor ikke oppdateres lenger.

mvh MF Placebo
Juleblot
14.11.14 av Pernille Horgmo Jæger


Nå er det endelig jul (eller iallfall snart!) og dermed også igjen tid for JULEBLOT! Det hele braker løs fredag 21. november når vi medisinstudenter igjen samler oss på studenterhytta for skikkelig fest og julekos! :D

Åh, hva slags kul musikk kan man høre på ei hytte sier du? Jo, MS Orch og The Abductors spiller opp! VI GLEDER OSS! :D

Det kan hende at nissen kommer i år også, men siden det er noen dager igjen til jul er det fint om vi hjelper han litt og tar med en gave hver til ca. 20,- og legger den i en sekk på hytta!

Billettsalget vil foregå utenfor labkantina mandag 17. november, klokka 18:00. Det vil kun være tillatt å kjøpe 1 billett per person, men det vil være mulig å kjøpe den billetten til andre enn seg selv samt å gå bakerst i køa igjen og prøve å kjøpe en ny billett om man ønsker det.

Billettpris med grøt: 140,-
Billettpris uten grøt: 120,-

Transport med buss vil være fra Shell ved Bunnpris.

Avgang:
2 busser: 18:30
2 busser: 20:00

Retur:
2 busser: 01:00
2 busser: 02:00

Kle dere som julete/nissete og vær klar for masse dans og moro!

Det vil IKKE være tillatt å ta med medbrakt drikke på bussene eller hytta, men til gjengjeld byr hytta på et stort utvalg drikke. Det spenner seg fra mineralvann til flere typer øl og vin.

Vi i styret gleder oss VILT til å feire med dere! :D Vi sees på blæst og billettsalg, før det skjer på hytta :D

Julehilsen fra

Placebostyret ♥
ÅRE!!!
19.10.14 av Pernille Horgmo Jæger


Hei og hopp flotte medisinstudenter!
Nå er det nesten bare 3 måneder igjen til ÅREts tur, Åre 2015!

Torsdag 22. til søndag 25. januar skjer det igjen, og all informasjonen du trenger er sent til din mail og finnes på facebookeventet.

Hva innebærer Åre?
- En langhelg på tur med gamle og nye venner
- Alpint (slalom, snowboard, hva enn du måtte foretrekke!)
- Turski/langrennski/afterski
- Hyttekos
- Vors og gode fester!
- Svenske priser
- Og mye, mye mer!

Påmeldingen skjer her og starter mandag 20. oktober klokka 07:30:
Påmelding.
LÅVEFÆST!!!!!
04.09.14 av Pernille Horgmo Jæger

Endelig skjer det! Øyblikket vi har ventet så lenge på er endelig her igjen, LÅVEFÆST!! På tide å la barten gro og finne fram skinnvesten du kjøpte den gangen du tenkte det var kult!

Fredag 19. september hopper vi inni bussene og drar avgårde mot Flermo gård på Ler (ca 20 min). Her blir et liv (RAJRAJ) med ekte trøndermusikk, karsk og alt som hører med når man skal på en låvefest! Ta på deg noe trøndersk, harry eller rett og slett «låvete» så, skal vi sammen lage tidenes fest! Vi i styret vil stille i felleskjøpetdresser og vi oppfordrer alle til å være kreative i klesveien! Og vi gleder oss så masse til å se alle de vakre bartene deres! ;)

Det blir livemusikk med spellemann Bjørn aka Bigboi hele kvelden, og er det en som kan spille opp til dans, så er det han!

Det er KUN forhåndssalg av billetter. Dette er kjent for å være årets fest, og billettene pleier å gå unna! Så kom tidlig på billettsalget for å sikre deg plass.

Billettsalget blir onsdag 10. september klokka 17:30 i Labkantina og det er KUN lov til å kjøpe en billett per person. Dersom du ønsker å kjøpe flere, må du stille deg bakerst i køen igjen. Det er kun kontant betaling.

Pris per billett er: 150,-

Om du dessverre absolutt, på ingen måte, har mulighet til å kjøpe billett på dette tidspunktet, send oss en e-post og så skal vi prøve å ordne det. placebo@list.stud.ntnu.no

Det blir salg av:
- Øl 30,-
- Karsk 30,-
Ta med kontanter!

OBS OBS! Det er lov med medbrakt drikke, men IKKE GLASSFLASKER! Vær snill og ta hensyn til dine swingdansende medstudenter!!

Bussene til låven går fra Shell ved bunnpris:
- 1 buss kl 19:00
- 5 busser kl 19:30

Bussene går hjem igjen:
- 1 buss kl 00:45
- 5 busser kl 01:30

Vi i styret sitter allerede på kontoret og gauler med til DDE. Vi er så klare for årets fest!! Er du?

Hilsen Placebostyret :D
Oppstartsfest på Gossip!
14.08.14 av Pernille Horgmo Jæger


Mandag 18. august er det endelig tid for at de nye fadderbarna får møte alle sine medstudenter! Dette skjer på den årlige Oppstartsfesten hvor alle medisinstudenter er invitert! :D

Fadderbarna har startet kvelden med pub-til-pub og kommer derfra direkte til Gossip. Resten kan møte på Gossip fra klokken 22:00! Dette er årets første mulighet for alle til å vise våre nye hvor godt miljø vi har på medisinstudiet i Trondheim!

Det er gratis å komme inn og 18 års aldersgrense! ;)

Vi sees på mandag! :D
Hilsen Placebostyret

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Neste