Presentasjon av styret: Kasserer Arne

Navn: Arne Johannes Løkken Alder: 21 Sivilstatus: Fant drømmejenta på tinder og flytta i parbolig Moderklubb: Flosta IL (Alltid først på startpost i stafett (og sist i mål)) Stilling i styret: Kasserer Oppfølgerspørsmål, hva gjør du egentlig? Koser meg i nettbanken og regnskapsprogrammet med å betale alt dere foretar dere. Og skriver noen hissige mail innimellom når dere ikke betaler. arne Beste løp så langt: Sneik meg til en finale i NM sprint i Trondheim. Men så ikke forskjell på byggeplass og vann (fargeblind) i finalen, så mistet medaljen der tenker jeg vi sier. Favorittrening: Rolig langkjøring Hvilken annen person i styret ville du helst vært og hvorfor? Det jeg kan best er nok regnskap, så tryggest om jeg forblir meg selv. Hvilke rolle har du i styret? Den rolige typen som prøver å holde kontroll på pengene. Hvilke viktige verv har du hatt før? Stor karriere som fotballtrener for Flosta G11. Nesten Champions League… Hva er drømmeteambuildingen med styret? Koietur på ski høyt til fjells, med kortspill til langt på natt. Hva studerer du, og hvordan får du brukt din kompetanse i styret? Økonomi og administrasjon på Handelshøyskolen. Ganske så relevant som kasserer. Har du en funfact om deg selv? Forsvaret fant ut at jeg er fargeblind, så nå har jeg noe å skylde på når folk spør Hva er din beste utenomsportslige historie? Hvis 12 timer i bil på vintersamling for å se fotballkamp med smurfene fra Molde teller, må det bli det. Hva er det beste med NTNUI, og hvorfor anbefaler du andre å velge NTNUI? Bredden i klubben og det sosiale. Alle finner noen på sitt nivå her, og man får seg raskt nye venner uansett hva slags type man er.

En tanke om “Presentasjon av styret: Kasserer Arne

1. Er dette Arne som snakker eller er samma kasserer som i blækka?

#MissbrukAvTittelenKassererer

Det er stengt for kommentarer.