Påmelding: AC Minneturnering

Hu & Hei! Det er nå klart for AC minneturnering! ACs minneturnering er o-gruppas prestisjetunge mesterskap i fotball. Vinneren kan vente seg masse ære og fine premier! Alle O-kjøkken med selvrespekt, samt tre par friske bein forventes at stiller. Andre kan selvfølgelig også stille med egenkomponerte lag. Personer uten lag kan bare melde seg på, så fikser vi nye lag. Vi regner med at jentene stiller sterkt slik at vi kan stille med en egen jenteliga i år! Spillested er D-16 Park og Stuttford Lane på Grounden på Moholt. Tid: Lørdag 14. Oktober. Avspark klokka 13 Regler: I hovedsak spilles turneringen etter vanlige o-gruppe-regler hva fotball angår, men enkelte ting må klargjøres:
 1. Regner med folk klarer å holde seg for gode til for rått spill, derfor behøves ingen dommer (om noen likevel blir for ille får de ikke være med mer ;))
 2. Ballen er i spill også bak mål og langt ut til sidene
 3. Ingen målmann (dvs ingen får ta ballen med hendene, eller stå fast i mål)
 4. 3-4 spillere på banen per lag etter antall spillere på laget med færrest deltagere.
 5. Kampene spilles over 2*5 minutter med sidebytte.
 6. I gruppespillet er det laget i vedkommende gruppe som ikke spiller måldommere og tidtakere
 7. Vinnerne i hver gruppe etter gruppespillet går til semifinaler.
 8. Ved poenglikhet teller først målforskjell, deretter flest scorede mål for å skille lag.
 9. Ved fortsatt likhet går avgjørelsen til Sudden death.
 10. Ved uavgjort resultat ved full tid i cupspillet går avgjørelsen til Sudden death.
 11. Orienteringssko (pigg) er totalt forbudt!!

Påmelding: Jaktprøven

Freidig Arrangerer Jaktprøven for 20. året på rad. I år er stafetten fra Leinstrand IL sin skistadion på Ringvål. Jaktprøven er en lavterskelstafett med korte løyper. Det er 5 etapper per lag. For herrer er disse 3km og for damer er disse 2,6km. UK tar ikke ut lag, da Jaktprøven er en vennestafett. Det er fullt lov å løpe med løpere utenfor klubben. Vi må allikevel melde på lagene, så meld dere på her. Om noen vil løpe, men ikke finner lag, kan vi hjelpe til med dette. FRIST 27. september Innbydelse: Innbydelse

Påmelding: KM i Rull-O

Hu og Hei! Klubbmesterskap i Rull-O skjer den 28.september på rull-O kartet Valentinlyst. Flytting av orginal dato pga UKA. Rull-O er sprintorienteringens formel 1 med full fart, heseblesende fortauspasseringer og skumle kumlokk. Løypa vil være ca 2-2,5km. Mulig å låne alt av utstyr. Vask: Våtklut Premiering: Ja Bankett: Mulig Oppmøte: 17:30 Lille-P for felles gåing til start. Tidtaking: Ja, så ha med brikke. Nødvendig utstyr: Hjelm, Kartstativ, refleksvest og rulleski.  

Påmelding: 3000m test

Neste tirsdag blir det 3000m test på Øya Stadion. Det er felles avløping fra Grounden 17.00 og start for første heat (løpstid under 11.00) kl 17.30 og andre heat (løpstid over 11.00) kl. 17.45. Dette er en fin test for å sjekke formen nå ved sesongslutt slik at man vet utgangspunkt man har når man skal starte å jobbe mot neste sesong.

Påmelding: OCAD-kurs

Kurset vil være enkelt og vil lære deg hvordan man lager løyper i OCAD til treninger og løp, med litt tips og triks. Tror kurset vil ta ca 1.30 t og du skal få prøvd deg på å lage dine egne løyper. Møt opp på NTNU Moholt kl 19 med egen datamaskin hvor du har installert OCAD, på forhånd. For å laste ned OCAD må du kontakte en av oss, så sender vi deg en link og forklaring på hva du skal gjøre. Dersom det skulle være noen problemer med installasjonen ta gjerne kontakt med Sindre.

Påmelding: Guttetrening

Hu & hei! På torsdag er det igjen duket for guttetrening. Runden er som tidligere, 20km med en overvekt av grus. Avløping 18.00 fra Dyrehagen, kom gjerne litt før om du vil slenge fra deg skift slik at du kan dusje der etter endt runde. Deretter blir det pizza og pils for de som ønsker det.

Påmelding: Jentetrening vol 2!!

Det er dags for semesterets andre jentetrening på torsdag 14. september, og denne gangen blir det myrfotball! Oppmøte på Grounden kl. 18:30. Ca 20 min rolig fellesjogg opp til Fuglemyra i Estenstad, etterfulgt av myrfotball og rolig jogg ned til Moholt igjen.

Etter trening møtes vi til kveldsmat og hygge på Høydepunktet (MA 8-4), eventuelt kanitna på NTNU Moholt dersom vi blir mange.
Skriv i kommentarfeltet hva du tar med til kveldsmat.