NTNUIbabes løp 10mila-kavlen 2017

I år som i fjor stilte NTNUI med rent damelag under 10mila-kavlen. I dette innlegget tar vi oss gjennom etappe for etappe gjennom løperens øyne!
Årets superbabes!

Årets superbabes (minus Ingunn og Maren)!

  1.etappe: Anna Ulvensøen 1.etappe er gøy og en ære å få! Med startnummer 324 sto jeg på siste rad med ingen ved min høyere side. Moro! Spurta kjempefort, men hadde syra før bakken. Fikk uansett godt utgangspunkt og lå i fin klynge til 1 og 2, der mange bomma. Så var fornøyd med stålkontroll og rett i. Les videre

TIO-prep: Ingeborg

Navn og kallenavn: Ingeborg, ingis, inga Etappe: 2. Lag: Det beste 3.laget Singel? Nei 🙂 Det du gleder deg mest til på TIO: At det er min første tiomila for NTNUI, se den nye lystavlen, og at jeg skal spise masse vafler fra ny grillvogn Viktigst å slå: 4. laget Utfordringen i år: At jeg er et surrehue når jeg løper orientering og begynner å tenkte på hva jeg spiste til middag i går i stede for å treffe postene.

Viser stolt frem at jeg her har husket alt jeg trenger

Les videre

Påmelding: HemMA inviterer til jentetrening

Hu og hei! Endelig er det på tide med jentetrening igjen. Vi på HemMA gleder oss til å samle en hel haug med gOd jenter til trening og kaker! Jentetrening Det blir oppmøte på Grounden kl 18.00. Det blir postkasseløp, hvem løper fortest etter guttene? Møt opp og finn ut! Dette blir morsomt, og ikke hver redd for at det skal blir for lett eller for hardt, det velger du helt selv. Deretter blir det kake og sosialt hos oss (MA-28-5), ca kl 20.00. Skriv i kommentarfeltet om du kan bake en kake. Håper mange har lyst til å bli med! Klarer vi å fylle HemMA enda mer enn Eldorado i fjor?