Draktbestilling

Hu & Hei!
Tiden har kommet for ny draktbestilling. For å få tøyet så fort som mulig, spesielt for de nye som ikke eier noe grønt, gult og svart enda, blir det tatt opp bestilling på NTNUI-tøy nå og ikke i desember slik vi pleier. For at et produkt skal kunne bestilles må det være bestilt opp minst 10 eksemplarer av hvert produkt. Prisene i skjemaet er kun veiledende, og kan variere litt fra bestilling til bestilling.
Det tar opp til 6 uker før vi får bestillingen, og neste bestillingsrunde blir ikke før neste semester (det vil kun bli ei mindre bestilling). Om du ikke har byttet til NTNUI enda, men tenker å gjøre det før neste sesong er det altså nå du må bestille for å få de fresheste draktene i o-miljøet. Tenk nøye gjennom hva du vil ha og trenger av tøy, for det er ikke gitt at vi har din størrelse på lager dersom du plutselig skal finne ut at du trenger noe senere.
Minner om at det er krav til riktig bekledning på konkurranser og reiser for å kunne motta reisestøtte og refusjon av startkontigenter. 
Fyll inn skjemaet under for hva du ønsker å bestille
Frist onsdag 13.september.
 
Om det er noe du ønsker å prøve, ta kontakt med noen du kjenner som eier NTNUI-tøy eller meg.
Mvh Kajsa Stina Sandstad
Draktansvarlig

Påmelding: Midtnorsk mesterskap 25.-27.august

Det er snart klart for et av høstens mange høydepunkter! Årets midtnorsk blir arrangert av Frol, og vil foregå kun en drøy time i bil fra Trondheim. Midtnorsk er et arrangement for både eliten og bredden, og det er en super mulighet for å bli kjent med både nye og gamle NTNUI-fjes. Vi satser på å bli mange, i hvert fall største klubb! Vi har 60 sengeplasser disponible for overnatting. Har du ikke byttet til NTNUI enda, kan du selvfølgelig bli med for det. Dette er først og fremst en miljøtur, men det er også ganske viktig å slå Frol i stafetten.
Alltid mange folk og god stemning på Midtnorsk! Her fra Dalsbygda 2016

Bilde fra Midtnorsk i Dalsbygda 2016

Foreløpig program: Fredag: Avreise fra Trondheim Sprint i Høgberget, Levanger http://eventor.orientering.no/Events/Show/7704 Lørdag: Langdistanse på Frolfjellet, NM-terrenget fra 2015 http://eventor.orientering.no/Events/Show/7705 Søndag: Stafett på Frolfjelelt Retur til Trondheim Bankett på Dyrehagen Påmeldingsfrist til løpene er 18.august, så nøl ikke med å meld deg på! Frist for overnattinga settes til 15.august. Overnatting: På Rinnleiret leir, i underkant av 20 min kjøring til arena alle dager. Det er bestilt 3x8mannsrom og 6x6mannsrom. Dusj og bad finnes i bygningene, og vi vil sove på senger. Husk å ha med sovepose! Skriv i påmeldinga om du kan stille med bil.

Bestilling av NTNUI-klær

Ho ho & hei!
Det er på tide å bestille nytt o-tøy om man vil bli fresh før sesongstart. Fyll inn skjemaet under med det du ønsker å bestille
fullsizerender
For at et produkt skal kunne bestilles må det bestilles minst 10 eksemplarer av hvert produkt. De som har krysset av for noe som ikke vil bli bestilt får varsel om det. Bestillingen vil komme før sesongstart.
Svarfrist er satt til 21.desember kl.23.59.

Luke 13: Luciadagen

Tradisjon tro dro HemMA ut på tokt tidlig luciamorgen. Med oss hadde vi 84 nybakte lussekatter, glitter, lys og mårra-stemme. Noe vi ikke hadde med var fullstendig lyrics på luciasangen, nøkkel til syvsoverne som ikke låste opp, og fin sangstemme. Vi startet øverst i alléen, hos nabo MeldEPOsten. Deretter gikk turen sakte, men sikkert nedover i alléen, før vi bega oss ut på den lange ferden mot HK. Priser følger til de som utmerket seg denne morgenen, både til vår frykt og fryd! Først, en liten stemningsfilm: Les videre