NTNUIbabes løp 10mila-kavlen 2017

I år som i fjor stilte NTNUI med rent damelag under 10mila-kavlen. I dette innlegget tar vi oss gjennom etappe for etappe gjennom løperens øyne!
Årets superbabes!

Årets superbabes (minus Ingunn og Maren)!

  1.etappe: Anna Ulvensøen 1.etappe er gøy og en ære å få! Med startnummer 324 sto jeg på siste rad med ingen ved min høyere side. Moro! Spurta kjempefort, men hadde syra før bakken. Fikk uansett godt utgangspunkt og lå i fin klynge til 1 og 2, der mange bomma. Så var fornøyd med stålkontroll og rett i. Les videre

Tio-prep: Marta Ulv

Navn og kallenavn: Marta «store ulv» Ulvensøen Etappe: Samme som Anna Lag: Ikke samme som Anna Singel? Svarer like morsomt som Anna; En type grus 15942168_10154035410731987_1677552905_n Det du gleder deg mest til på TIO: Se generalen briljere som sjefen over alle sjefer. Viktigst å slå: Anna Utfordringen i år: Slå Anna, men hun er litt for god for tida. Så det er vel mer en drøm. Hva tenker du om terrenget? At det blir en positiv overraskelse. Det viktigste du tar med: Masse norskekontaner til grillvogna og nok løpstøy. Største tidligere TIO-tabbe: Bare pakke en løpetights i fjor, når jeg skulle løpe to ganger Ditt beste forberedelsestips: Aldri å ha løpt orientering i Göteborg-området. Håper på nybegynnerflaks. Hva er ditt beste minne fra TIO? Sitte å spise Non Stop i campingstolen etter å ha fullført långa i fjor, og se de andre babesa løpe som maskiner. Hvordan har du lagt opp vintertreningen og formtoppingen? Mye skigåing, lite orientering og passe masse trening Hvem vinner bankettbussen og hvorfor? Håper Generalen vinner, skal i alle fall hjelpe til etter beste evne.

Påmelding: Søndagsteknikk

Det blir søndagsteknikk også denne uka. Treninga blir en skogsprint på Lade i det som finnes av skogflekker der. Her skjer det:  https://www.google.no/maps/place/J%C3%B8rgen+B.+Lysholms+vei+60,+7041+Trondheim/@63.4439913,10.4604356,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x466d30fd7a20f149:0xad87f61d4c85f0a6!8m2!3d63.4439913!4d10.4626243?hl=en&hl=en Oppmøte kl.10 på Grounden. Husk kartplast! Påmelding innen kl.16 lørdag.

Påmelding: Søndagsteknikk

Hu og hei! Denne ukas søndagsteknikk vil være på Skjøla. Oppmøte kl 10 00 på Lille-p for avkjøring hit Det vil være en løype på 4,6km for alle sammen med et lite stykke å løpe til start. Løypa og terrenget innbyr til stor fart. Det er noe nyhogst som ikke er markert på kartet rett vet parkeringa. Nyhogsten påvirke ingen postdetaljer, men man kan komme i nærheten av det pga veivalg. Bli med til Skjøla, og ikke bli forskjøla. Vel møtt!

Påmelding: Rull-o-mesterskap

Hu og hei! NTNUI orientering avdeling rull-o inviterer til Rull-o-mesterskap 29. september. Rull-o er rulleskiorientering, det foregår på samme måte som skiorientering. Forskjellen er at framkomstmidlet er rulleski og området er et boligfelt eller lignende. Utstyret som kreves er rulleski, staver, ski-o-stativ, sykkelhjelm og emit-brikke. Det vil være tilgjengelig et passe antall rulleski og ski-o-stativ til utlån. Vi kommer til å legge løypa sånn at vi varmer opp/ruller ned til bånn, også går løypa oppover igjen. På den måten tenker vi å unngå skumle nedoverbakker i løypa mtp. at det går fort på rulleski og at kanskje ikke alle er så erfarne på rulleski. Ingenting å være redd for, altså 🙂 Oppmøte: Der Moholt Allé møter Jonsvannsvegen (innkjøringa til tidligere Store-P) Tid: 1730. Første start er 1800, så vi går felles ned til start og folk kan varme opp på vegen ned dit og ved startområdet. Kart: Valentinlyst Stempling: emit-brikke Premier: Deltakerpremie og klassevinnere får no ekstra stas Her ligger PM: pm-rull-o-mesterskap-2016

Jukola 2016 – Damenes beretning

I løpet av våren ble UK gjort oppmerksomme av Kristine Fjellanger (takk for det) på at det i år ikke var noen begrensing fra arrangøren til å løpe både Venla og Jukola. Derfor kunne ikke NTNUI veitjan være noe dårligere enn på 10mila. Hele 13 stykker meldte interesse til UK. Det resulterte i et rent jentelag og et nesten rent jentelag (med innleid kraft fra tidligere NTNUIere). Årets løp var ingen dans på roser. Arena lignet mer på et gjørmehav, og skogen likeså. Med startnummer 1117, kjempa veitjan seg opp til plass nummer 347 etter god innsats av alle sammen. 1.etappe: Ida Lindkvist Løp i en lang lang kø med mannfolk. Ida1 Les videre

Påmelding: Onsdagsteknikk

Hu og Hei! Ukas onsdagsteknikk blir i Leinstrandmarka. Det blir en jukola-relevant trening. Treninga er 5 gaflede o-intervaller fra 1,2-1,4km. Det er gode muligheter for å kutte. Postmarkering med merkebånd. HUSK KARTPLAST! Oppmøte på Lille-p kl18. Påmelding senest kl16 onsdag. Parkering Merk at parkeringa er ved innkjøringa til Rønningen gård!

Påmelding: Interessepåmelding for damelag i Jukola

Hu og hei! Vi i UK har blitt gjort oppmerksom på at det ikke er noe begrensning ved å løpe både damestafett og herrestafett. Derfor ønsker vi å fortsette suksessen med damelag i herrestafetten. UK vil ta ut laget på samme måte som ved herrestafetten på 10mila. I tillegg må du også være påmeldt i jukolapåmeldinga for melde deg på i denne interessepåmeldinga. Etappeoppsett: jukola     OBS OBS! Merk kort påmeldingsfrist! Hilsen UK

Luke 15: S(jusjøen)ki-o paradis

(Snik)Reklame!! Helgen 16-17.januar arrangeres det NM stafett i ski-orientering og NC sprint på Naterudstilen (Sjusjøen). Gammer'n sjæl, Sindre Haverstad, er big boss, og vil varte opp med et kvalitetsarrangement. Link til eventor: http://eventor.orientering.no/Events/Show/6168 I forbindelse med den anledning vil jeg by på litt snacks fra andre ganger det har blitt arrangert ski-o løp på Naterudstilen. Da har det både blitt gull og grønne (og hvite) skoger for NTNUIere.
Flere NTNUIere har vært barnestjerner der!

Flere NTNUIere har vært barnestjerner der!

Les videre