Sportslig

Generell info

Hvis du ønsker å holde deg oppdatert på hva som skjer av aktiviteter i o-gruppa, anbefaler vi at du  melder deg på vår distribusjonsliste for e-post, ogruppa@list.stud.ntnu.no. Her kommer all info om treninger, løp, samlinger osv. Du trenger ikke å løpe for NTNUI for å stå på denne lista. Hvis du vil melde deg inn i o-gruppa må du først kjøpe et medlemskort i NTNUI. Dette kan gjøres på Idrettsbygget Gløshaugen eller Dragvoll Idrettssenter (les mer her). NTNUI Orientering har ingen tilleggskontigent, så alt du trenger å gjøre etterpå er å melde deg inn på vår innmeldingsside, og sende bilde av medlemskort med gyldig oblat til nestleder.

Har du spørsmål om sportslige aktiviteter, kan disse sendes til ogruppa-sportslig@list.stud.ntnu.no

NYBEGYNNEROPPLEGG

I august arrangerer vi “Bli-kjent-kveld” på Studenterhytta. Her kan du være med og få instruksjon av erfarne løpere, og prøve deg på løyper av varierende vanskelighetsgrad. NTNUI Orientering tilbyr nybegynnerløyper ved teknikktreningene på høsten. Informasjon legges ut i påmeldinger og i de ukentlige treningsplanene som legges ut på forsiden.

UKENTLIGE TRENINGER

DagTidAktivitet
Mandag18:00Mandagstrening Vår mest populære trening, med lav terskel for deltakelse. Oppmøte er ved Grounden (paviljongen ved Bunnpris på Moholt studentby) kl. 18:00. Herfra løpes det mot Estenstadmarka og Dragvoll, og man skiller lag i forskjellige grupper avhengig av hva man ønsker å gjøre; basisstyrke på Dragvoll fra kl. 19:00 eller langtur til Liaåsen (terreng/sti) eller Vikåsen-Lade (vei).
Tirsdag18:30Intervaller Vi møtes 18:30 på grounden for intervaller. Herfra løper vi felles til et område hvor intervallene foregår. Intervallene varer for det meste mellom 1-6 minutter. På sommerstid springes mange av intervallene i terreng, mens de flyttes ut på asfalt om vinteren.
Onsdag08:00Styrke/løpsteknikk Morgenstyrke på Gløshaugen idrettssenter. Oppmøte på Grounden, Moholt kl 0800. Det trenes basisstyrke etter fastlagt program.
O-teknikk/nattRenn Om sommeren arrangerer vi o-tekniske treninger med poster. Påmelding på påmeldingssidene. Om vinteren løpes nattRenn som er nattorientering uten postmarkeringer, og med urettferdig gafling.
Torsdag17:30Ballspill Ballspill på Dragvoll Idrettssenter, gymsal 2. etasje. Vi har hallen fra kl. 17:30-19:00. Felles avløpning fra Grounden, Moholt kl. 17:10.
Fredag16:00Baneintervall Baneintervaller i Leangen ishall eller på Øya stadion (avhengig av forhold). Her varierer lengden på dragene mellom 200 og 1500 meter. Avløpning fra Grounden, Moholt kl 1600.
Lørdag10:00Langtur Lørdager løper vi langtur. Vanligvis løpes det fra Grounden, Moholt, f.eks. i Estenstadmarka eller Leirfossrunden og Bratsbergrunden om vinteren. Noen ganger reiser vi andre steder og løper, som Bymarka eller Vassfjellet.
Søndag10:00Søndagsteknikk Vi reiser til et terreng i området og løper o-teknikk. Arrangører setter ut og henter inn poster. Som regel legges det opp til at økta skal kunne løpes med høy intensitet. Påmelding på påmeldingssidene. Avreise fra Grounden, Moholt.

O-TEKNISK TRENING

O-gruppa prøver å legge til rette for et best mulig treningsopplegg for løperne. Skal vi bli gode i orientering, må vi også trene. Ellers arrangerer klubben mange treningssamlinger, mer informasjon om dette på samlingssiden. Vi har en egen printer som står på O-kjelleren, som fritt kan brukes til å skrive ut kart til egen o-teknisk trening. Husk å sende en mail på bull for å invitere andre med.