O-intervall Hauglund (01.09.2015)
Kategori: Trening
Distanse: 6.47 km
Tid: 49:21
Gj.sn. HR: 160
Maksimum HR: 178
Følte meg sprek på oppvarmingen, og følelsen vedvarte bra gjennom økta. Godt å føle at jeg deler ut juling til lyngen og ikke omvendt. Det var en stund siden sist. Økta blir kanskje tidvis litt preget av forsøk på å løpe fort, og leser generelt litt for lite kart, noe som gir noen stygge strekk, men gjør også mye bra når jeg tar meg til til å virkelig legge gode planer.

Drag1: Ok førstepost, menfor mye slalom. Kunne lagt meg mer bestemt høyre fra start. Til mål er bra frem til den store nesa, men derfra er jeg for ivrig og drar avgårde uten en skikkelig kurs eller plan.

Drag 2: Bra førstepost. Tar meg tilstrekkelig med tid når jeg kommer opp på kollen og runder fint inn i posten. Bra andrepost også, bra linje til veien, og runder kollene bra inn i posten. Selv om det ikke ser ideelt ut på kartet tror jeg det var bra ift sånn det så ut i terrenget. Bra også til mål, men får en dårlig trase etter ca 2/3 av strekket. Også litt for planløst inn i posten, men taper ikke noe på det i dette tilfellet.

Drag 3: Dårlig start. Planen er å legge meg på ryggen til venstre for søkket. Stien har nok endret seg i starten, noe jeg egentlig skjønner, men det fører til at jeg ikke vet eksakt hvor jeg er når jeg til slutt tar av. Ser aldri det store søkket. Skjønner hvor jeg er når jeg kommer ned på flata. Unødvendig. Fin trase til 2. (tror jeg). Liten sving inn i posten, men taper ikke mye. Bra til mål, treffer søkket ned den bratte bakken bra. Viktig.

Drag 4: Dagens håpløse. Bra i starten, og tar krus fra myra. Skjønner jeg blir dratt for langt til venstre underveis, men korrigeringen når jeg treffer dalen blir for tilfeldig. Stopper i tide på kollen, men ser ikke søkket eller stein rett overfor meg. Deretter blir det gressing, og må opp på toppen for å lese meg inn. Ganske oppgitt over meg selv, og neste strekk bærer preg av det. Lar meg irritere av lang bratt bakke og lese egentlig lite kart. Våkner når jeg treffer skrenten og leser meg inn på ca 2 tideler. Fornøyd med det i det minste.

Drag 5: Går en liten runde med meg selv, og prøver å overbevise meg selv om å lese mer kart. Det virker bra, og tar meg tid nok på dette draget. Det gir dagens best gjennomførte drag.

Drag 6: Samme som forrige. Igjen godt gjennomført. Blir dratt litt i overkant langt ut mot sistepost, og blir straffet med å løpe gjennom en del ymse skog. Kunne tjent en del sekunder ved å ligge nærmere toppen der, men alt i alt bra.

Alt i alt mye bra å ta med seg fra økta. Når jeg legger gode planer og tar meg tid til å lese kartet går det bra. Ikke noe overraskende i det, men likevel fint å se. Avslutter økta bra, og det er alltid fint.
Vis kommentarer (1)
 
O-intervall Hauglund (01.09.2015) O-intervall Hauglund (01.09.2015)