O-intervaller (05.08.2015)
Kategori: Trening
Distanse: 5.57 km
Tid: 38:35
Gj.sn. HR: 141
Maksimum HR: 141
Fine o-intervaller. Ikke kjempebra, men hvertfall bra innimellom.

1. post: Holder høyden som planlagt, men det medfører at jeg ender lengre nede enn tenkt, burde dratt mer rett på.
M1: Ubrukelig retningsløping
4. post: Ubrukelig retningsløping, og mangel på siste sikre. Det visste jeg forsåvidt på forhånd, men prøvde å løpe på kurs. Hadde løpt venstrebue i konkurranse.
9. post: Får ikke helt tak på det grønne, og går på en liten misspunch. Fant en liten skrent, men alt for liten til å være på kartet.
10. post: Nøler, men berger den inn
12. post: Får med meg den lille pytten som om ikke sikker siste, så hvertfall en siste. Synes jeg tar en kurs, men den er tydeligvis ganske feil. Drar tilbake og prøver igjen. Bommer egentlig igjen, men bruker intuisjonen i stedet for kursen og finner posten. Kanskje det er en bitteliten skjevhet her, men tror mer på at jeg ikke evnet å ta kurs.
13. post: Bra planlegging og gjennomføring her, forstår riktignok ingenting av avstanden fra høydepunktet, men står og truer den inn. Fornøyd med det enn så lenge.
14. post: Bra retningsløping og går kun på det. Ser riktignok ikke steinen som ca 50 cm høy og fullstendig dekket av mose, samt gjemt bak noe vindfall. Blir en runde, men fornøyd med retningsløpingen.

Fortsatt mye å jobbe med. Retningsløpingen sitter ikke enda, men har det hvertfall i fokus, og synes jeg tidvis lykkes bedre på denne økta. I tillegg føltes det ut som det var litt trøkk i terrengsteget til tider, hvertfall der det var lettløpt.
Vis kommentarer (0)
 
O-intervaller (05.08.2015) O-intervaller (05.08.2015)