O-intervaller (04.03.2015)
Kategori: Trening
Distanse: 12.03 km
Tid: 66:09
Gj.sn. HR: 126
Maksimum HR: 126
Bra førstedrag. Nøler litt inn i 2. post som egentlig bør være kjempeenkel, ser bare kolle og ingen stein. Resten også bra, men lider under lang gafling.
2. draget er dårligere. Burde såklart løpt rundt til 1. og får det for meg at det skal være raskt å løpe under stupet og vinkle opp. Var ikke veldig dårlig, men tapte noen sekunder. Bra til 3. så løp meg opp igjen der. Bommer siste, i tillegg til at jeg burde løpt rundt høyre. Løp til en kolle med en stein på, men det var steinen i ringkanten. Hvor den kollen tok veien på kartet kan man lure på.
3 draget starter ganske dårlig. Er sikker på at jeg skal til 11. post, så orienterer ift det. Bretter bort riktig start og morroa er igang. Litt rart at ingen følger ut stien, men Olav kommer etterhvert bakt. Stemmer bra ut stien, men så er det heller dårlig. Olav virker veldig selvsikker og jeg skjønner ikke en dritt. Er innom veldig mange løsninger på hvorfor ting ikke stemmer. Sjekker om kompasset oppfører seg bra. Det gjør det, så utelukker ganske fort kontrakurs. Ser i tillegg en del folk som løper rundt, så bør være riktig. Lurer på om kartet er tulla med, som et slags moment. Lander etterhvert på at jeg bare må være sykt dårlig. Ser store stup med en elv i bunn, som jeg ikke finner noen plass i nærheten av 11. post. Løper etterhvert tilbake til start på magefølelse. Der stemmer plutselig heller ingenting. Ser at målgang på det jeg tror var 2. draget (fra 10. post) og start på 3. draget er forskjellig sted. Stemmer sånn ca med at jeg løp inn ved en bekk. Blir relativt sur, og løper for å finne riktig start. Det stemmer heller dårlig det og. Naturlig nok. Innser etterhvert hva jeg faktisk har gjort. Morro.
De neste dragene blir någet preget av lite livslyst, men klarer å mobilisere til sistedraget, og løper bra der.
Vis kommentarer (1)
 
O-intervaller (04.03.2015) O-intervaller (04.03.2015)