NM-Natt (05.09.2014)
Kategori: Konkurranse
Distanse: 12.62 km
Tid: 85:48
Gj.sn. HR: 163
Maksimum HR: 175
1: Sett på nesten likt strekk på forhånd, og trodde rett på skulle være bra. Tror også det er det, men taper ca 30sek på å ta av veien med en gang. Gjennomfører også litt dårlig frem til skrentene. Ser et lys bak meg inn i posten. Håper det er Bjørn, frykter det er Kvaal. Bra fart oppover myrene. +52 (8)

2: Litt stresset over å kanskje ha blitt tatt igjen. Prøver å være nøye med kompass fra myra, men lykkes ikke. Ser det er Kvaal som nå er ved siden av meg og blir litt forbanna. Skjønner jeg må venstre, løper omtrent over posten uten å se den og må tilbake. Mister ryggen til Kvaal umiddelbart. Bra start +42 (32)

3: Sliter veldig med retningsløpingen ut av posten. Har egentlig tenkt meg nord for første kollen, men pusher bra. Bra løping derfra til posten. Ser Kvaal igjen inn i posten. +0:02 (2)

4: Enkelt med store myrer, i rygg på Kvaal. +0:04 (4)

5: Usikker på veivalg. Kvaal drar rett på, så da drar jeg høyre. Gennomfører ganske bra, men kunne løpt finere bue i starten. +21 (6)

6: (Gropa først) Løper rett over stien uten å se den. Litt usikker opp i posten da jeg ikke er hundre prosent sikker på hvor jeg går opp. +26 (11)

7: Dagens første store bom. Skjønner fortsatt ikke at jeg kan ha passert myra såpass langt nord, men tydeligvis. Passerer noen ganske store skrenter oppover, og skjønner ikke så mye. Løper bortover lia og håper å se et platå. Skjer ikke, og skjønner etterhvert jeg må ned. +1:53 (34)

8: Prøver å løpe på kurs, men treffer ikke klokkereint. +3 (6)

9: Prøver å pushe over myra. +6 (3)

10: Bra, treffer rett i det lysegrønne. +6 (5)

11: Runder i overkant mye, og nøler inn i posten. +19 (12)

12: Kommer meg fint ned i storsøkket. +2 (2)

13: Dropper drikke og beønnes med bestestrekktid. -4 (1)

14: Sett på lignende veivalg før. Vurderer likevel rundt venstre, men banker opp. Lys foran opp lia, så får litt motivasjon. Fra toppen løper jeg bare mot stien og vet sånn någenlunde hvor lenge det er til jeg er der. Dumper rett i 4. post. Taper omtrent 30sek til Bjørn fra myra på toppen og til omtrent der streken krysser stien. Tydelig det lønner seg å løpe myrene ned nesten til vannet og så kutte opp på sti. Gjennomfører veldig bra fra stien og inn i posten. Offensiv ned brattbakken, og nøye på kurs, med hjertet langt oppi halsen, inn i posten. Vinner strekket klart. -39 (1)

15: Undervurderer posten. Får en svær, bratt kant ved siden av meg ut av posten. Tenker det bare er å følge den og runde ned i første myra. Glemmer kompasset. Får ikke med meg at jeg løper ned to kurver, og ser ikke myra til høyre for meg. Ser en svær dal til venstre, og tror jeg er til venstre for posten. Går høyre, og finner ut at det er feil. Følger tråkket ut av posten inn i posten. +1:47 (46)

16: Litt smågrinete etter bom. Slurver med retning, og kommer meg ikke høyt nok på kollen. Pløyer gjennom mye dritt. +20 (5)

17: Er nøyaktig, og synes jeg treffer bra, men løper gjennom veldig mye tett skog. Ifølge gps løper jeg omtrent likt som Carl, men taper veldig mye tid. +19 (19)

18: Igjen for unøyaktig med kompasset. Skjønner greia når jeg treffer bekken, men kommer meg ikke opp i riktig myrdrag. +39 (19)

19: Blir liggende for langt nede i det grønne. Blir etterhvert litt usikker på om jeg er forbi, men tørr fortsette. Får myrene og kan senke hjertet ned i brystet igjen. +16 (5)

20: Plutselig mye NTNUI rundt meg. Fine greier. Bra kontroll til enden av myra. Har også føling med søkket tror jeg. Mistolker kartet og tror skrenten skal peke mot meg. Tror derfor det er enkelt. Kommer til en svær skrent og hopper ned uten å tenke meg opp. Stopper i bunn og tenker meg om. Faen. Spontanklatrer opp igjen og tar posten. +47 (18)

21: Litt oppgitt. Kommer bra ned skrentene, og tråkler meg til slepet. Greit derfra. +9 (2)

22: Ned lia, ned stien, bortover langs kanten. Greit. +0 (1)

23: Tar meg til til å se at det finnes et stikryss, og derfor treffe til venstre for det. +2 (4)

Mål: Spurter bra, veldig overrasket over å høre det blir medalje. +0 (1)

Misfornøyd med løpet i det jeg stempler på sistepost. Blir umiddelbart mer fornøyd når det holder til sølv, men ser i ettertid at det er ganske dårlige greier. Har vel bommet oppmot 5 minutter i alt. Jaja, kan ta med meg en del positivt fra dette løpet likevel, og medalje er godt uansett. Nye muligheter til å løpe bedre og få mer velfortjente medaljer kommer allerede på torsdag!
Vis kommentarer (3)
 
NM-Natt (05.09.2014) NM-Natt (05.09.2014)