Høyøkt Lang (28.08.2014)
Kategori: Trening
Distanse: 13.27 km
Tid: 73:15
Gj.sn. HR: 163
Maksimum HR: 179
En ekstremt todelt økt. Starter med å føle meg fullstendig søppel fysisk, synes synd på meg selv, føler meg dritsliten og er generelt litt bekymret. På 6. post tar jeg igjen Gaute, og da skjer det ett eller annet. Derfra og inn går det plutselig lett fysisk og offensivt teknisk. God øyeåpner. Selv med tunge bein etter god samling går det ann å bite tennene sammen og gi gass.

1: Tar av stien der jeg vil, men tørr ikke stole på det. Ser ikke en eneste gulflekk under meg i lia bortover, og tolker det som jeg må oppover. Drar alt for mye oppover, ser en stein, tror det er den i ringkanten og gresser litt. Taper 2 min fra start. Sløvt og dårlig.

2: Burde løpt rundt. Ikke allverdens offensiv oppover, men løper relativt fort nedover. Trøtt og sliten på veien. Skjerper meg inn i posten, men får likevel en sving.

3: Ganske bra, men stanger mye i dritt.

4: Ok.

5: Ok, men tror ikke veivalget er allverdens.

6: Visste ikke at det gikk tråkk gjennom stupene rett på. Tror rundt likevel er greit. Ser Borger på stien ut av posten og skjønner han har tatt innpå meg. Å få juniordeng er uaktuelt, så biter tennene sammen og øker farten litt.

7: Tar igjen Gaute på 6. post. Bestemmer meg for å vise at jeg kan løpe fort jeg også (Gaute viste at han kan på mellomhøyøkt tidligere i uka). Drar på det jeg kan bortover, og med økt fart blir jeg også mer på hugget teknisk. Bra inn i posten vha kompasset.

8: Synes jeg jobber bra med retning, men får ikke tak på detaljer i ringen. Blir en bom, men her mener jeg kartet var middels.

9: Slår ene leggen og ene kneet ut av posten. Må jogge litt, og plutselig er Gaute i rygg igjen. Biter tennene sammen igjen og drarpå. Bra veivalg, og pusher skikkelig bra opp bakken. Veldig bra trykk nedover også. Det er en egenskap som plutselig av en eller annen grunn har dukket opp i år. Vet ikke helt hvorfor, men sier ikke nei-takk.

10: Full kontroll, løpe fort.

11: Ganske bra gjennomført, men en svak venstrebue er bedre. Nøler litt inn i posten og Gaute får posten først.

12: Skal først i mår og pusher det jeg har. Tar meg tid til å treffe bra ned stupene.

M: Bra trykk. Sliten i mål.

Deilig å snu en økt som var på vei til å bli helt elendig til noe positivt. Siste halvdel (minus 8. post) er veldig bra, og noe å ta med seg videre.

I Asker om 1,5 uker skal jeg kombinere denne type avslutning med Kongsberg-åpning fra i fjor. Da blir det bra.
Vis kommentarer (0)
 
Høyøkt Lang (28.08.2014) Høyøkt Lang (28.08.2014)