O-intervall (05.08.2014)
Kategori: Trening
Distanse: 7.41 km
Tid: 49:28
Gj.sn. HR: 155
Maksimum HR: 169
Drag1: Bra gjennomført frem til inn i sistepost. Får ikke tak på kurvene, spotter ikke steinen med en gang, og blir litt rådvill. Eirik kommer forbi i det jeg ser steinen, og er mye kaldere enn meg til mål. Jeg løper og ser ikke nok på kompasset. Ikje bra. Ellers bra greier, og er flink til å true inn både 2. og 4. post som ligger gjemt inne i grønnt.

Drag2: Dårlig start. Er ikke hard nok på kompasset inn i 1. post, men taper ikke alt for mye. 2. post er bra. 3. er elendig. Går av myra litt for tidlig, skjønner det egentlig, men glemmer å korrigere for det og står plutselig på feil haug. Torkil beiner forbi nede på myra, og jeg skjønner tegningen raskt. Fint oppgjør mot mål. Kommer opp i rygg ved å løpe mer i myra, og satser alt fra den difuse myra og inn i posten.

Drag 3: Det her er jeg godt fornøyd med, sikkert og stabilt på de 4 første krevende postene. Litt usikker inn i 4. og tror egentlig jeg er på posten litt for tidlig, da det er mange skrenter som ikke er på kartet. Fornøyd med 3. Ser ikke steinen med en gang, men tar meg tid til å se meg rundt nok til å se den. Lurt veivalg til 5. post tror jeg, selv om myrene til venstre nok også er bra.

Drag 4: Igjen ganske bra. Bra til 1. Sikkert og fort. Blir løpende litt mye sikksakk til 2. Treffer på veldig mye dritt, men løper ikke så aller verst på retning likevel. Torkil løper mye bedre, og er først på posten.Gir jernet mot 3. og spikrer. Kunne løpt litt mer i myr til 4. men ok. Synes siste så litt skummel ut, så ikke den lille kollen i bakkant før litt utpå stekket. Skikrer litt via myra, og går rett i.

Drag 5: Bra gjennomført. Et svært stup som ikke står på kartet ut av 1. men har vært borti det før, så blir ikke noe usikker av det. Enkelt drag, men løper bra på retning der det trengs, som inn i 3. og ned på myra til 4.

Alt i alt ok fornøyd med økta, og bortsett fra avslutningen av førstedraget og første halvdel av andredraget er det veldig bra.
Vis kommentarer (0)
 
O-intervall (05.08.2014) O-intervall (05.08.2014)