SOW dag4 (24.07.2014)
Kategori: Konkurranse
Distanse: 8.09 km
Tid: 50:26
Gj.sn. HR: 157
Maksimum HR: 170
Fellesstart. Kommer litt bakpå fra start opp bakken, men plukker plasser ganske fort. Bitteliten sving inn i 1. post, deretter bra ganske lenge. Tryner på vei til 6. post og knuser godkompasset (første kompass knust noensinne). Kaster det. Angrer først da jeg kommer på at jeg bruker det til tommelgrep, og så av sentimetale grunner. Men, hva er vel et bedre hvilested for et trofast kompass enn i ei sveitsisk steinrøys? Takk for alt uansett!
Klarer meg greit videre uten kompass (ja, sløvt å ikke ha med ekstra) og tradisjonelt tommelgrep fungerer bra. Mangel på kompass gjorde egentlig bare løpet mer interessant da det ble verre å stole på køen og dermed krevde mer kartlesing. Grei førsterunde.
Slitsomt på passering. Bom på 3. post på andrerunden. Ser steinene, og løper til der jeg synes det ser gult ut. Finner noe gult, men ingen post. Blir usikker på hvilken side jeg er og gresser litt. Ser den store steinen, og da er det greit. Litt slalom til 5. Stoler ikke på meg selv nå jeg ser mange andre lenger nede i lia, og tror i tillegg posten er på skrenten. Ok ellers. Ser ut som gpsen har hoppet litt til 1.post på 2.runden, for der løp jeg rett frem.
Bedre bein enn tirsdag.
Nr. 13, 3:55 bak.
Vis kommentarer (0)
 
SOW dag4 (24.07.2014) SOW dag4 (24.07.2014)