Høyøkt mellomdistanse (11.07.2014)
Kategori: Trening
Distanse: 6.45 km
Tid: 36:37
Gj.sn. HR: 146
Maksimum HR: 157
Hardøkt i skikkelig trøndervær. 25grader og strålende sol. Tøffe greier.
Først en oppvarmingssløyfe, og så hardøkt.

1 (8 på kartet): Ikke optimalt. Tenker egentlig mest mulig rett på, men vil løpe myr, og runder første kollen. Burde rundet venstre og så rett på. Går noen sekunder på å runde andre kollen. Riktignok fin inngang, og taper ikke alt for mye. Synes det var vanskelig å definere akkurat hva som var høydepunktet, så ble en minirunde.

9: Optimalt. Fin linje opp på stormyra, retning over det hvite og ut på ryggen. Registrerer myra og legger meg ned i draget og følger det inn i skrenten. Full fart, ingen bom.

10: Litt dårlig utgangsretning, løp hovedsakelig der det så fint ut. Egentlig tenkt rett på opp skrentene, men de var høyere enn jeg trodde, så rundet. Fint gjennomført.

11: Fin bue, full fart hele veien.

12: Ikke bra. Planen var å løpe som jeg gjør i starten til jeg brekker av, så ned gulmyra og inn søkket etter stien. Bra i starten, men synes myra er brei og hjelpekurvekollen veldig høy, så får det for meg at jeg er sør på kollen med høydepunkt i sørvest. Blir oppgitt over å ha fått til det, og korrigerer. Regner ikke lengre med å se den gule myra, og får det derfor til å stemme skummelt lenge, men skjønner tegningen ved stien.
Opprinnelig plan er trolig raskere, men taper ikke så mye tror jeg. Til tross for bom gikk det lite tid i nøling, og fra stien og inn er det bra gjennomført.

13: Ned søkket og se ann om venstre er mulig. Nei, så løper rundt høyre. Litt mye slalomkjøring før bekken. Prøvde mer å se etter søkket enn å løpe på retning. Ellers bra.

14: Flyter bra bortover kurvene, og fin kurs inn i posten. Bra gjennomført.

15: Usikker på veivalget, selv om jeg har lagt løypa sjøl. Prøvde å legge strekket uten å vurdere noe veivalg. Starten ble bankers, men usikker på venstre eller høyre siste del. Venstre frister, men partiet ned mot farlig myr blir avgjørende. Redd for å kjøre meg fast i stupene/dritt, så blir høyre. Fin inngang der og. Gjennomfører bra. Kunne kanskje lagt meg inn søkket med myr opp bakken, men ville unngå det grønne og investerte en kurve ekstra på det.

16: Ikke bra. Drar litt mye opp ut av posten og må runde litt vindfall, kommer meg ikke ned i riktig drag. Skimter konturene av et søkk i det fjerne, og løper dit. Fint søkk, riktignok veldig lite, og ingen skrent. Må lese en del kart for å skjønne at jeg står mellom den lille kollen og høydepunktet. Går 30sek.

117: Bra. Sparer så mye høyde som er fysisk mulig uten å fly. Liten sving inn i posten, men løper der det er fint og sparer muligens litt høyde.

18: Bra. Relativt enkelt. Tar posten veldig bra.

19: Tenkte egentlig å bruke den hvite kollen midt på strekket, men oppdaget grøftene i tide. De gjør posten lett.

20: Velger å gå opp for å gjøre det bombesikkert, selv om rett på også bør være greit. Tror en bra gjennomføring rett på er raskest. Løper bra og etter plan rundt. Tar posten fra høyre, men ikke nødvendig å være såpass langt til høyre. Men, igjen løp bare der det var finest, og tror det er raskest.

Mål: Hadde egentlig tenkt å legge meg ut venstre og i myra og inn søkk med myr siste del av strekket. Kommer ut akkurat såpass langt sør at jeg ombestemmer meg og drar rett på. Litt treigere i skogen, men får stigningen jevnere, så sånn sett ok. Gjennomfører bra.

Alt i alt mye bra. Konsentrasjonen glipper et par ganger, og det får konsekvenser på 12. og 16. ellers stort sett rent. Tørr trykke på fysisk, og løpe fort også inn i mange av postene. Godt. Rimelig sprek fysisk.
Vis kommentarer (0)
 
Høyøkt mellomdistanse (11.07.2014) Høyøkt mellomdistanse (11.07.2014)