Postplukk Bratsberg (09.07.2014)
Kategori: Trening
Distanse: 4.59 km
Tid: 38:03
Gj.sn. HR: 108
Maksimum HR: 127
Fin økt. 7 første postene er solid gjennomført. Tørr ikke la være å sikre oppom myra til 8. men taper neppe mye på det. Løper akkurat på nedsiden av skrenten på 9. og må opp igjen. På 10. stempler jeg på en stein for tidilig ser det ut som. Synes den kom tidlig, men var såpass tydelig at jeg regnet med det var riktig. Skjønte på vei ut at det trolig ikke var det.
Sløv miss til 20. Trodde jeg skulle få tak på kurvene, men fikk aldri søkket og ble dratt ut høyre. For dårlig retning i bunn. Reddet det ganske fint inn. Prallellfeil til 24 der jeg tror jeg passerer over kollen lengre sør. Litt usikker inn i 26. da det er en svær stein som ikke er på kartet i ringkanten. Lurer på om det er høydepunktet, og må bortom å sjekke litt. Blir någet usikker på om jeg er riktig, men bestemmer meg for det. Drar med meg litt usikkerhet ut, og vet ikke om jeg løper i den hvite gata jeg faktisk gjør, eller om jeg er langs skogsgrensen litt lenger nord. Det siste ser mest riktig ut, så innfinner meg med at jeg var feil på 26. (noe jeg ikke var). Finner myra i søkket, som selvfølgelig er feil myr i feil søkk, og får en fin runde.
Resten inn er bra, men på 29. er det noe rart med kartet. Var på en tydelig skrent, men løp ikke sånn gpsen viser ift. Kurver eller gjerdet.
Alt i alt mye bra her. Er tilstede og gjør mye riktig jevnt over.
Vis kommentarer (0)
 
Postplukk Bratsberg (09.07.2014) Postplukk Bratsberg (09.07.2014)