KM-Lang Rogaland (22.06.2014)
Kategori: Konkurranse
Distanse: 11.56 km
Tid: 76:31
Hadde gledet meg til dette løpet. Kult, krevende og tungt terreng, og sannsynligvis gode løyper. Kart, terreng og løyper leverer, men jeg klarer dessverre ikke følge opp.

1: Kommer på etterskudd med orienteringen fra start. Løpe og lese kart samtidig i Rogaland er neimen ikke som andre plasser. Redder likevel greit inn og gjennomfører ganske bra. Mistenker at en rundtvariant høyre er bra.

2: Skulle bare gli litt vester og dra ned søkket. Så dessverre aldri søkket, og brukte intuisjon istedet for kompass. Ikke bra. Får ikke øye på stupene og lurer på om jeg er et hakk for langt vest. Drar bortover og står plutselig ansikt til ansikt med ei ku. Tar til fornuften og drar tilbake.
+2:15

3: Greit veivalg. Taper litt tid mot slutten ved å miste stien og ikke bruke gjerdeovergang.

4: Løping. Det klarer jeg greit.

5: Beste veivalg, men drar oppom en topp for å se på utsikten. Gjør en paralellfeil, men gidder ikke prøve å forklare engang. Luktet lunten i det jeg startet på idiotiet, men ignorerte det.
+1:00

6: Greit, men spotta ikke skjermen med en gang.

7: Beste veivalg tror jeg. Mister stien litt i utgangen, men taper ikke allverdens. Fryktelig tungt opp fra myra.

8: Prøver på noe bra, men gjennomfører heller elendig midtveis. Løper bare inn første og beste åpne området jeg ser. Reagerer når jeg blir sliten og våt på beina. Det å lese kart osv...
+0:20

9: Bra, og god kontroll faktisk.

10: Greit, men nøler over toppen.

11: Starter med å dra gjennom steinrøysa. Mangler en skikkelig plan. Er også overbevist om at posten ligger på skrenten, så sjekker begge skrentene i ringen før jeg sjekker postbeskrivelsen.
+ 0:15

12: Ok.

13: Ok. Ikke umulig høyre er bedre.

14: Ok.

15: Bra gjennomføring, men fikk aldri med meg venstre, som er bedre. Igjen, for lite kartlesing.

16: Greit, men kunne og burde kuttet mer.

17: Ok

18: Flott. Overser igjen beste veivalg. Samme gamle leksa.

19: Gjennomfører greit, men tror jeg er i hvit gate nord for der jeg er. Får en unødvendig lang sving, og setter meg i tillegg skikkelig fast to ganger.

20: Ok.

21: Ok.

22: Ok. Slår Ørjan med 29 sek. Viktig mtp at jeg bare var 9 sek foran i mål:-)

23: Ok.

Spurt: Dårlig trøkk, sløvt.

Håpløse greier. I denne type terreng må en virkelig tvinge seg til å lese kart. Det burde jeg vite, og jeg burde hvertfall skjønne det på vei til 1. post. Er på etterskudd hele veien, og får aldri noe flyt over løpet. Heldigvis er dette ting som er enkle å rette opp. Nestegang det er løp i Rogaland, eller lignende terreng, skal jeg være mye bedre!
Vis kommentarer (3)
 
KM-Lang Rogaland (22.06.2014) KM-Lang Rogaland (22.06.2014)