WC-Lang (08.06.2014)
Kategori: Konkurranse
Distanse: 15.61 km
Tid: 100:51
Hadde sett frem til dette, og trodde på mulighetene til å gjøre det bra. Er dessverre ikke på teknisk fra start, og taper mye tid allerede inn i 1. post. Sliter også veldig med å komme ned på vei til 4. Bommer også inn i posten. Litt usikker på hva i helvette jeg driver med der. Utelukkende sløvt. Går i tillegg tungt første halvtimen, og tenker mye negative tanker.
En del brukbart fra 4. post, men taper på å ikke klare å løpe på retning ned lia til 7. og burde nok løpt rett på til 8. Pisser litt på leggen inn i 10. og 11. men tror ikke jeg taper for mye. 12-13-14 er greit. Overså stien til 15. og taper nok litt på å løpe i myra i starten.
Bra veivalg til 16. men traseen frem til Løkka er ikke bra. Burde nok løpt direkte til veien. Blir litt satt ut av en svær kvisthaug i første hogstfeltet, og løper på traktorslep som ikke står på kartet. Burde løpt mer direkte. Fra Muggerudtjern og til toppen av traktorslepet løper jeg like fort som Magne som løper fortes. Positivt det da. Blir for feig opp resten av bakken, og klarer ikke tvinge meg til å løpe rett opp. Godt veivalg, men håpløs gjennomøring. Fra 16. og inn er det bra, og er 3. raskest i det partiet. Tror særlig veivalget til 17. var bra.

Ser nå i ettertid hvor mye feil det egentlig ble. Trodde jeg løp ganske bra fra 4. post til mål, men er mye å hente hele veien. Hvorfor det blir sånn i dag har jeg ikke noe godt svar på ennå. Følte jeg jobbet bra teknisk underveis, men mulig jeg tok for lett på oppgaven, og ubevisst trodde ting skulle gå mer av seg selv. Kjedelig å ødelegge en fin mulighet på denne måten, men får ta med det som er bra, og komme sterkere tilbake.
17. plass, 7:15 bak er riktignok ikke noe å skamme seg for mye over, og i forhold til hvor jeg var for et år siden, er det en viss fremgang.

Vis kommentarer (1)
 
WC-Lang (08.06.2014) WC-Lang (08.06.2014)