WC-test mellom (21.05.2014)
Kategori: Konkurranse
Distanse: 6.52 km
Tid: 36:54
Stor respekt for oppgaven i dag. Løp en økt i samme terreng i 2009, og da var det såvidt jeg kom meg ut av skogen igjen. Planen ble å løpe med god kontroll og virkelig ta meg nok tid.
1: Glemte oppropstid -2min, så fikk litt sjokk når startklokka viste 17:22:45 når jeg kom over kanten. Bare å spurte bort og starte. Startpost på start tydeligvis. Jogger litt bortover slepet, finner start, og er plutselig borte fra beste veivalg. Redder det greit inn. Taper 21 sek til beste strekktid, men Ulf løp noe djevelsk fort her.

2-5: Bra. Lister meg frem, plukker detaljer, finner sikre innganger, og bruker kompasset inn i 5. Må undertrykke lysten til å løpe fort flere ganger.

6: Tror veivalget er bra, men er litt unøyaktig ned mot stien, og litt for dårlig på retning etter kollen ved stien. Ender noe for høyt, og nøler litt. Taper bare 15sek til beste strekktid.

7: Litt for langt venstre. Burde sett etter skrenten. 12 sek til beste strekktid.

8: Runder fint via skrentene. Litt usikker inn i posten, men stopper og spotter den litt lenger nede enn tenkt.

9: Dagens store. Løper fint opp søkket som planlagt. Retning derfra, og så passere et slep og se høydepunktet. Utfører fint, og løper på bra retning. Passerer et slep. "hm, det var da tidlig. Ventnålitt. Skal da bare være ett slep før posten? Hvor er høydepunktet?" Litt panikk senere fortsetter jeg videre. Ser ut som jeg løper over posten en gang. Får ikke tak på myra bak eller noe annet. Vet jeg er veldig nær, og blir glad når jeg ser en post.
Lurer på om ikke slepet som stopper på hjelpekollen burde vært tegnet lengre? Synes også høydepunktet lå på slepet. Jaja. Burde funnet den fortere uansett. Taper ca 40sek

10-14: Bra kontollert løping. Fornøyd med hvordan jeg jobber inn 11. Måtte stoppe helt 2 ganger og bekrefte at jeg var på riktig vei.

15: Synes høyre ser bra ut, og går for det. For unøyaktig ut not stien, og ender med å løpe opp på kollen, og i skogen ved siden av stien et stykke. Taper mye her, 37sek til bestetid.

16: Er på vei feil, sjekker kompasset, kommer meg mot rett høydeformasjon, men løper igjen mot feil formasjon mot slutten. Redder meg på søkket og steinen. Blir ikke så hardt straffet, men går en del sekunder.

17-mål: Bra greier. Ikke beste veivalg til 19. men fikk en nydelig inngang. Ellers bra trøkk opp fra passering, men burde nok lagt meg lavere i lia.

Alt i alt et ok løp. 7. plass er bra, og hadde jeg fått tilbud om det før løpet hadde jeg gladelig takket ja. 9. og 15. er irriterende i etterkant, men gjør mye bra i dag. Teknisk mellomdistanse har ikke vært min greie tidligere, men i dag viser jeg at jeg kan.Godt.
Vis kommentarer (1)
 
WC-test mellom (21.05.2014) WC-test mellom (21.05.2014)