O-intervaller (18.05.2014)
Kategori: Trening
Distanse: 13.54 km
Tid: 88:35
Gj.sn. HR: 158
Maksimum HR: 175
Fin økt. Godt å løpe i skikkelig trønderterreng igjen.
Drag1: Bra gjennomføring. Mye vindfall til 2. post, og også inn i 4. som gjør at linjene ikke blir bra.
Drag2: Bra, bortsett fra mål. Stygg MP. Ser en kolle og løper dit uten å sjekke retning. Ellers godt fornøyd med 1. post på draget. Veldig tett i det gamle hogstfeltet, men stoler på retning, og spikrer. Kan også stilles spørsmålstegn ved om jeg burde holdt høyere i lia.
Drag3: Bra. Nøler 5 sek inn i mål, da jeg synes myra begynner litt tidligere enn den gjør på kartet.
Drag4: Mister litt kontroll på myrene inn i 1. post, men ser langt og får det greit. Inn i 2. post skulle jeg kanksje løpt litt rettere, men hadde full kontroll, og løp der det så fint ut. 5sek miss på 4. og storbom på 5. Fallt rett og slett ned i myra med blå v, og tok kurs derfra. Hadde ikke lest kartet godt nok og sett at myra jeg skulle ta av fra var helt flat. Går litt tid, men skjønner etterhvert hva som har skjedd.
Drag5: Solid. Muligens dårlig trase inn i 3. Bommer på mål. En del vindfall, så får ikke tatt av stien der jeg vil, men får skrenten på vei opp. Sliten, og slurver med retningen derfra, og sklir rett på oversiden. Sløvt.

Alt i alt en veldig bra økt, med mye bra orientering. Husker stort sett på å bruke kompasset aktivt inn i post. Det er bra.
Vis kommentarer (1)
 
O-intervaller (18.05.2014) O-intervaller (18.05.2014)