Kompasskurs i skråli, lekson 1 (16.05.2014)
Kategori: Trening
Distanse: 4.01 km
Tid: 46:46
Gj.sn. HR: 148
Maksimum HR: 177
La en økt der kompasskurs i skråli sto i fokus. Fikk lagt en del høydemeter i banken i tillegg. Fine greier.
1: Bra
2: Ganske bra, og god kontroll hele veien, men avviker for mye fra kurs over kollen.
3: Håpløst. Dårlig utgangsretning, og misser i tillegg kursen ned lia. Ser i tillegg ikke steinen, tror det er noe gult lengre sør, og skjønner lite. Kommer etterhvert tilbake til samme plass og ser en stein.
4: Ganske bra, men litt mye avvik. Skjønner det greit.
5: Bra
6: Bra
7: For mye avvik, men lia var såpass bratt at det var vanskelig å ta seg fram på skrå. Ikke noe tidstap, men irriterende å ikke løpe beint.
8: Bra.
9: Bra.
10: Sklir litt ut, men tar meg greit inn.
11: Bra
12: Bra, men stopper på en skrent 10 høydemeter for høyt som ikke er på kartet. Skjønner det er for tidlig og drar videre.
13: Bra retningsløping, men ser ingen stein der jeg mener den skal være. Ser rundt meg, og ser steinen i ringkanten. Må opp og sjekke. Løper så dit jeg opprinnelig var på vei og finner en bitteliten stein. Hardere på retning til riktig stein dukker opp! Gpsen ser ikke ut til å være helt enig i at det var dette som skjedde, men er 99% sikker på at den ikke stemmer helt.
14: Bra
15: Transport
16: Bra
17: Bra
18: I utgangspunktet bra. Men, den steinen ligger på en flate som jeg hvertfall ville tegnet som myr. Tror dermed jeg har skjeina ned på myra, og drar opp. Drar tilbake og prøver på nytt, og treffer igjen "myra". Ser da steinen. Tror først den er i myra men ikke på kartet, selv om den faktisk var ganske stor. Bestemmer meg for å løpe videre da jeg ikke skjønner en dritt, men skjønner etter noen meter at det var riktig stein.
19: Bra
20: Bra
21: Bra nok, men litt for mye avvik fra strek. Er riktignok innafor sålenge jeg er flink med blikket.

Alt i alt en bra økt. Gjennoppretter hvertfall delvis selvtilliten på kompassløping. Det var ikke bare enkelt, så fornøyd med å ta mange poster svært bra, men går fortsatt an å trene på dette!
3,3k i luftlinje på 46min er ikke dagligdags, men ble noen høydemeter.
Vis kommentarer (0)
 
Kompasskurs i skråli, lekson 1 (16.05.2014) Kompasskurs i skråli, lekson 1 (16.05.2014)