Danish mellom (22.03.2014)
Kategori: Konkurranse
Distanse: 0 km
Tid: 0:01
WRE, så tok ikke sjansen på å løpe med klokke, derfor veivalg på gamlemåten.
1: Taper på å løpe i sanden i stedet for stien ved sisten av, og er littgrann usikker frem til jeg får søkket.
2: Retning. Høydepunktet burde kanskje vært tegnet som en kolle. Nøler litt.
3: Bra, bruker nok tid til å skjønne nøyaktig hvor i søkket posten sitter.
4: Bra, men noen sekunder med usikkerhet inn i posten, da jeg ikke så gropa med en gang.
5: Bra, gjør det enkelt via toppen av kollen
6: Bra. Løfter blikket og løper det jeg kan. Nøyaktig kurs fra kollen ved stikrysset. Får ikke tak på kurvene utover, men klarer å stole på kursen, og går rett i.
7: Bra, spotter grønten.
8: Bra. Retning, og ser det grønne i bakken. Kommer som mange andre for langt til høyre inn i posten, og taper en del sekunder. Noe rart kart, enten rundt posten, eller ved grønnflekken?
9: Bra, retning og ser posten bak ei rot.
10: Bra. God sikt, løper det jeg kan. Ser Yngve foran meg og blir inspirert av det. Drar via kollen i det gule for å være sikker på å komme ned i riktig slep. Taper noen sekunder, men tjener potensielt minutter.
11: Løper fort opp bakken. Treffer fint, men synes det er vanskelig å tolke kurvene i alle trærne som ligger, så får en bitteliten sving.
12: Ok, mentar en liten omvei på venstresiden av vindfallene.
13: Løper fort, mister kontrollen over kollen, og må ha en full stopp. Står helt stille en del sekunder til jeg er sikker på at jeg ikke har gjort noe dumt.
14: Bra. Trygt veivalg, men burde nok dratt ned noe tidligere. Begynner å bli sliten. Skulle utnyttet stiløpingen her til å planlagt mer fremover, men gjorde ikke det.
15: Liten sving igjen. Vil egentlig riktig, men ser ikke noe nese, så prøver først lykken på hjelpenesa.
16: Dagens dårligste. For dårlig plan. Tenker meg rett på da jeg ikke har sett stien. Blir presset litt venstre av vindfall, så da blir det stien likevel etterhvert. Legger også noen sekunder inn i posten, da det grønne ikke var helt som jeg så for meg.
17: Bra, viktig å løpe sti.
18: Bra. Fine traseer gjennom vindfallene. Løper via nesa siste del. Får ikke taket på kurvene på flata, vil egentlig via hjelpekollen, og løper også over en forhøyning. Tror en liten stund jeg er på slepet under 18-tallet, da jeg løper på et tydelig slep. Stoler heldigvis på retning og intuisjon, og ser etterhvert posten.
19: Bra. Tar det pent og ser grønten i tide.
20: Via kollen og nøyaktig kurs derfra. Har hjertet i halsen en liten stund før jeg ser posten.
21: Undervurderer posten noe og er ikke nøyaktig nok på kurs. Ser 22. post og korrigerer greit.
22: Bra. Tar meg tid selv om jeg har sett posten på vei til 21.
23: For ivrig og ikke nøye nok på retning gjennom siste grøntfeltet, men skjønner jeg ligger til høyre, og retter opp greit, men går en god del sekunder.

Alt i alt en veldig mye bedre mellomdistanse enn på lenge, men det er fortsatt ting å rette på. Frem til 14. post er det bra, men derfra og inn er det litt å plukke på.
Vis kommentarer (0)
 
Danish mellom (22.03.2014) Danish mellom (22.03.2014)