Høyøkt mellomdistanse (07.01.2014)
Kategori: Trening
Distanse: 5.97 km
Tid: 43:02
Gj.sn. HR: 157
Maksimum HR: 180
Samligens siste økt. Prestisje. Gira på å løpe bra, og jobbet på forhånd mentalt med å ta meg tid nok. Gjør en god jobb de første 4 postene. Her løper jeg som jeg skal. En ekstra kikk på kartet om noe kjennes feil, og tørr sette to bein i bakken. Fin flyt og lite tidstap bortsett fra suboptimal trase til 1.
Første feil til 5. Tar meg ikke nok tid når jeg passrer skrentrekken inn mot ringen, og håper at posten skal dukke opp. Det gjør den aldri, og skulle den gjøre det, er det ikke fortjent!
Fortsetter någenlunde bra frem til 11. men en liten usikkerhet har spredt seg. Løper litt for planløst og håper det beste. Tror jeg har taket på det grønne til 11. men har det ikke. Til 12. har jeg ingen plan for siste halvdel av strekket, og bommer dermed fortjent. Løp rett over steinene. Mer bevisst retningsløping og avstandsbedømmelse!
Forbannet til 13. og tenker ikke. Dårlig, men sånn var det.
Smådårlig retning til 14. men retter greit opp, og kommer sånn någenlunde tilbake i o-tankegang. Blir tatt igjen av Gaute med 4 min, Ikje bra. Taper 4:15 til Martin fra 11.-14. post.
Bra veivalg til 17. men igjen for unøyaktig. Etter myra misser jeg motorveien, og knoter opp og ned koller. Blir sur når myra er blitt til et tjern og må rundt. Tenker ikke.
Lyspunkt når Gaute bommer 19.
Planløst til 20. og 21. Skikkelig spurt mot Gaute. Artig.
Til slutt 5:41 bak Martin, som gjør et bra løp. Feilfritt henger jeg nesten med, men taper alt for ofte småsekunder hele veien. Nøkkelen er planmessig løping i større grad, mindre "kompass og håpe det beste", samt tørre å roe ned. Hjem å trene!
Vis kommentarer (0)
 
Høyøkt mellomdistanse (07.01.2014) Høyøkt mellomdistanse (07.01.2014)