O-intervaller Tiosamling (17.11.2013)
Kategori: Trening
Distanse: 11.69 km
Tid: 65:43
Gj.sn. HR: 153
Maksimum HR: 178
Gaffla o-intervaller med Jon, Hansi og Øystein Sørensen. Jækla bra trøkk!
Drag 1: Løper bra til 1. post, men blir usikker inn i 2. Står på feil stein først ser det ut for, men retter opp. Får rygg til Hansi mot sistepost, men orker ikke spurte. Sist.

Drag 2: Trygg, individuell orientering hele veien. Er litt bak på 5. men kjører egen trase ned til myra og tjener på det. Hansi er sliten og tar en lengre pause på 6. post, så kommer opp i rygg. Jogger greit forbi i spurten.

Drag 3: Ikke selvstendig nok til 7. Vi drar feil alle mann, men retter ganske fort opp. Raskt og sikkert inn resten. Bra. Først inn igjen.

Drag 4: Trygg orientering hele veien. 10 meter bak Øystein på sistepost. Prøvde å spurte forbi, men litt for ivrig, så dro en tur inn i det grønne. Nr. 2.

Drag 5: Her løp Øystein solid! Hadde nok med å kontrollere bak. Var frekk nok til å ta spurten.

Drag 6: Kom litt bakpå på 17. og klarte ikke helt avansere. Nr. 3

Drag 7: Her var det en del gafling. Stabilt til 23., og løper bra trase mot 21. men blir litt dratt med av Hansi som skal til høydepunktet oppe på ryggen. Nr 2 bak Jon.

Drag 8: Bra orientering hele veien. Drar på mot 25. og får litt luke.

Drag 9: Her var det veldig gaflet. Jon og Hansi dra av den andre stien. Trodde en liten stund de løp feil, men var bare gafling. Tar 26. bra, og løper rett på til 27. tung bakke, men tjener noen sekunder til Øystein. Løper fort ned stien, tar en liten tur innom det grønneste, men treffer posten bra. Ser de andre rett bak meg, og spurter friskt.

Drag 10: Litt bak fra start, og klarer ikke avansere. Også litt usikker på hva som var høydepunkt på 29. og tapte 5 sek til. Klart sist på sistepost, men redder 2. plassen ved å løpe rundt til mål. Må likevel se Hansi ta hjem det viktige sistedraget. Bittert!

Alt i alt en knalløkt! Takk for økta!
Vis kommentarer (0)
 
O-intervaller Tiosamling (17.11.2013) O-intervaller Tiosamling (17.11.2013)