KKC5 Jaktstart (16.10.2013)
Kategori: Konkurranse
Distanse: 6.04 km
Tid: 39:37
Gj.sn. HR: 168
Maksimum HR: 180
Kanskje mitt siste KKC, så gira på å avslutte med stil. Kjørte konkurranseforberedelser, og prøvde å tenke riktig. Ikke store greiene, men det gir trygghet.
Gikk ut 1.25 bak Simen, men hadde tro på at det var mulig å komme seg opp i tet.

Starter dårlig, med dårlig kontroll mot 1. Får ikke tak på hogsten eller stormyra. Sløvt. Ikke full kontroll når jeg går over siste kollen, og da går det som det går. Vet jeg er ganske nær, og straffes ikke med mer enn ca 40 sek.
2: Dunker rett på. En del folk rundt, så setter bra fart oppover bakken. Får syra, men det løser seg oppe på flata. Fin inngang via hogsgrensa.
3: Gult, kolle, kolle, flate og ned et platå. Stikkord: Retning.
4: Løper trygt via myra. Ser Simen et stykke nedi lia på vei ned. Drar på opp bakken. Fin inngang via kollene. Er først på posten.
5: Løper via myra, men slurver litt med retning, og får en sving. Aldri kritisk, men taper ca 30 sek, og er litt bak tet igjen.
6: Løper fort på stien, orienterer nøye ellers. Litt usikker aller siste biten, men løper bare rett frem og holder høyden, så dukker den opp som den skal. I tet igjen på posten, rett bak Hansi.
7: Spjærer tightsen etter myra. Blir litt sint på det, og mister litt fokus. Løper litt lengre på stien enn de andre. Tar av riktig, men har ikke 100% stålkontroll. Tar det litt pent oppover lia. Ting stemmer, så da er det greit.
8: Myr, sti, kolle, kolle. Bra.
9: Løper i det hvite, ned på flata og dunker ut til det gule. Bra gjennomført.
10: Ser ikke noen klare veivalg, så drar rett på. Litt stygt i første hostfeltet, men ellers bra løpbarhet. Får litt luke siste halvdel. Nøye over siste kollene, og tar meg tid til å løpe til både kolle, høydepunkt, søkk med sti og stort gult område. Bommet her før, og vil ikke gjenta det.
11: Planen er å runde, men runder litt i overkant, uten å spare særlig høyde. Får søkket, og da er posten grei.
12: Ser ingen andre, og skjønner jeg leder. Tenker å dra høyre via veien. Ser ikke at den er forbudt før det er for seint. Ser Eirik i posten i det jeg klatrer opp på andre siden av bekken. kuker litt opp skrentene. Blir deppa og tenker jeg burde løpt venstre som Eirik, når veien er off limit. Tenker så at rett på ser greit ut, og dunker det jeg kan. Gjennomfører ganske bra, og ser ingen på posten, men er litt redd for at Eirik kan være foran. Det var han heldigvis ikke:-)
Torgeir prøver å skremme meg ved brikkeavlesningen, og påstår jeg er diska. Det var jeg heldigvis heller ikke:-)
Vis kommentarer (0)
 
KKC5 Jaktstart (16.10.2013) KKC5 Jaktstart (16.10.2013)