O-fest sprint (27.06.2014)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Skistua Norefjell
Arrangør: Modum OL
Land: Norway
Disiplin: Sprint
Distanse: 3.27 km
Tid: 15:11
Har hatt vondt i halsen den siste uka, samt veldig sliten de øktene jeg har trent, så jeg var usikker før start. Håper at det skal bli nok nedoverbakker til at jeg skal berge greit rundt, vet at jeg er rask i letterrenget. GPS-sporet er litt unøyaktig.

S-1: Ser nedoverbakkestrekk og jubler. Runder rundt gjerdet og nøler littegrann siden det ikke er noen verdens ting å lese på, men fortsetter på kurs og posten i grøfta kommer brått på.
1-2: Enkel post, ser grøntflekkene enkelt.
2-3: Leser at jeg skal følge høyden (vet ikke hvordan jeg klarer dette, sannsynligvis siden begge postene ligger på tellekote), skjønner problemet når jeg treffer det 2. grøntfeltet. Vinkler opp og tar posten enkelt.
3-4: Kurs, treklynge, enkelt.
4-5: Bra utgang, men sjekker kompasset og finner ut at jeg må lenger venstre (men det stemmer seff ikke). Løper hele strekket uten godfølelsen siden kompasset prøver å dra meg lenger mot venstre, men jeg er ganske sikker på at jeg ser grøntflekk før posten opp mot høyre. Stoler på magefølelsen og redder inn det verste tapet.
5-6: Greit, tungt etter all motbakken.
6-7: Løper sammen med Marta, men tråkker litt over på strekket, gjør umiddelbart veldig vondt, men går fort over. Merker ingenting til dette etter passering. Litt skummel post, men retningen er grei.
7-8: Elendig utgangsretning. Løper mot det jeg tror er et vann, men får etterhvert syne på det tydelige vannet til venstre for meg. jeje.
8-9: Ikke planlagt strekk, dårlig utført. Tør ikke slippe på så mye som jeg ønsker. For også en lang yttersving i posten og må vente litt på stempling.
9-10: Mye sikksakk, men bra løpbarhet hele veien. Burde gått litt mer direkte i starten, ellers fornøyd.
10-11: Sliten, skjønner cirka ingenting hele veien. Forstår etterhvert hva at halvtaket jeg ser rett frem i løpsretningen er toppen av en stolheis og at jeg må mye lenger opp. Går over huset, men burde nok like gjerne dratt ut på veien og rundt.
11-12: Tenkte høyre, men venstre så fint ut. Sliten, men heldigvis er det en enkel post.
12-13: Begynner å få tilbake litt mentalt overskudd, og klarer å løpe greit fort utenom gjennom det hvite området midt på strekket. Fornøyd med å komme inn i ordentlig sprintland.
13-14: Kanskje dårlig veivalg, men ingen stor fare, orket ikke løpe oppover igjen.
14-15: Enkelt.
15-16: Feil veivalg, ser ikke halvtaket litt venstre for streken. Dyktig sliten opp i posten også. Men får heldigvis lest på neste strekk.
16-17: Ser fella og legger bra plan og bra strekktid.
17-18: Usikker på veivalget, men bra nok strekktid her også.
18-M: Tungt hele veien til mål, men ser på klokka at tiden er mye bedre enn jeg trodde. Digg.

Veldig fornøyd i forhold til forutsetninger. Litt tidstap her og der, men det må jeg regne med. Var skeptisk til løypa før start, men det var morsomt. Skulle heller likt å løpe kortdistanse i slikt terreng, og forbeholde sprinten til flate og fine terreng med veivalg.
Vis kommentarer (0)
 
O-fest sprint (27.06.2014) O-fest sprint (27.06.2014)