NM nattrenn (30.05.2013)
Kategori: Trening
Kart/område: Skarpåsen
Arrangør: NTNUI v/rennKomiteen v/Thomas Natvig Årstad
Land: Norway
Disiplin: Natt fellesstart
Distanse: 13.46 km
Tid: 83:15
Så syyykt fett! Fellesstart natt kl 0000 midt i eksamensperioden.

S-1: Blir litt fraløpt i starten, men jobber meg greit opp og tar først av stien og løper eget veivalg derfra. Hadde planlagt å løpe langs ryggen som 9 ligger på, men denne var veldig tuete og tungløpt, så må løpe ned. Har grei kontroll og er rett bak Juho og Rutten i posten.
1-2: Løper etter Juho, og har problemer med å få retningen til å stemme. Skjønner at vi er kommet for langt høyre og bruker stien til å finne frem. Cirka 15 sek bak rutten på posten.
2-3: Løper på ryggene til Jacks og Rutten og leser langstrekket mens jeg løper over myra.
3-4: Planen var å finne stien til høyre. Mye vindfall og stygt oppover fra 3, så det går veldig sakte. Espen finner stien, 60 m til høyre for meg, men jeg har funnet noen fine myrer jeg løper på nedover. Har ikke kontroll, men bare løper på retning til jeg finner søkket med stien. Veldig bra kontroll inn i posten, tror nå at jeg er først (viser seg at Rutten er en del foran).
4-5: Litt nølende på retning. Ser ikke merkebåndet først, men skjønner at jeg har gått forbi det.
5-6: Usikker på veivalget under løpet, men er fornøyd med å dra helt rundt i ettertid. Løper i fra Espen og Juho i skiløypa. Tryner på vei ned til Vulusjøen og slår kneet. Gjør skikkelig vondt, så jeg vurderer å bryte, tenker på alt annet enn orientering og følger skiløypa litt langt ved sjøen. Inn i posten hadde jeg tenkt å få kontroll med liten skrent til venstre. Den så jeg aldri så må bare gå opp litt på måfå. Treffer rett til venstre for posten, treffer Rutten og drar videre venstre. Taper et drøyt minutt.
6-8: Løper på ryggen til Rutten
8-9: Løper inn Rutten og Espen og er først i posten igjen.
9-10: Prøver å gi litt på opp bakken, får luke til Esprenn og Vegard.
10-11: Runder fint, god inngang.
11-12: Bra gjennomført, fin kontroll med skrent og h.pkt.
12-13: Går litt langt høyre og kommer ikke inn på myra hvor jeg hadde tenkt og baser i et grøntfelt. Redd for at Espen skal ta meg igjen. Pusher gjennom og er i posten 10 sek før Espen.
13-14: Ok, litt nølende
14-M: Løper stien.

Sykt kult å løpe når man merker at man er sprek. Ikke feilfritt, men også solid o-teknisk. Takk Thomas. Fikk dessverre ikke badet i Minttu-Järvi. Kanskje en annen gang.
Vis kommentarer (0)
 
NM nattrenn (30.05.2013) NM nattrenn (30.05.2013)