Vintersamling #3 NattRenn (20.02.2019)
Kategori: Trening
Distanse: 7.71 km
Tid: 41:42
Gj.sn. HR: 172
Maksimum HR: 182
Nattrenn med poster/reflekser og et stort felt som er gira på
Plan: Orientere selvstendig. Være god med kompasset og finne tydelige detaljer.
En del knuffing ut fra start når over 50 pers spurter ut en smal grusvei. Kommer litt bak, men stresser ikke. Heng er greit med på kartet til 1 og 2, men uten å få en veldig god følelse.
Gjør en parallelfeil til 3 når jeg blander to høyrepartier. Vet egentlig hvor jeg er, men neste gang jeg ser på kartet blander jeg og tror løp over den andre. Etter hvert stemmer lite, men jeg blir med klynga videre og håper jeg skal lese meg inn. Vi kommer til en post som jeg skjønner ikke er min. Skjønner jeg har krysset ryggen posten er ved for langt sør og har litt flaks som såpass raskt kommer til riktig post. Dessverre er det ikke refleks her så må opp mot toppen for å være helt sikker.
Er igjen en klynge mot 44. Har grei kontroll men ikke helt bra retningsløping. Herifra får jeg gradvis mer kontroll og ro over løpingen, og orienterer selvstendig hele veien til mål. Finner tydelige detaljer og retningen er ofte bra. Selv om det også her glipper et par ganger er jeg rask til å lese meg inn.
Mp på 118, 116 og 38. 118 er verst. Runder noe grønt som går ut ifra ryggen og følger det til en refleks. Hadde jeg tenkt meg litt om burde jeg skjønt at jeg skulle videre. Til 116 ser jeg etter refleks til høyre mer ser ingenting. Løper derfor til den refleksen jeg ser litt til venstre. Til 38 blir jeg lurt av en refleks som sitter i søkket inne i ringen. Kommer videre ned litt lenger nord en jeg tror og blir forvirret.
Vis kommentarer (0)
 
Vintersamling #3 NattRenn (20.02.2019) Vintersamling #3 NattRenn (20.02.2019)