Jukola 7. (14.06.2015)
Kategori: Konkurranse
Distanse: 17.57 km
Tid: 92:59
Etter nok en kjedelig disk er motivasjonen likevel ganske bra idet jeg får kartet og løper mot start. Man skal jo gjøre jobben uansett utgangsläge.

Litt for ivrig og litt for sløv finner jeg ikke noen ordentlig sti under kraftlinja, bare noe slep og tråkk. Når jeg synes jeg har løpt ganske langt stopper jeg opp og finner ut at det er nettopp det jeg har gjort. Tar posten greit derifra. De neste to postene sitter bra, og det er bra ganske lenge mot 4. Har ikke så mye kontroll over den store kollen. Løper på retning og håper å lese meg inn når jeg kommer ned kanten. Det skjer ikke. Når jeg tror jeg har taket på tingene igjen har jeg paralellfeilet. Krysser et grøntfelt men ser at det er en bekk der. Må snu og bestemmer meg for å orientere bedre.

Det skjer ikke. Enda større paralellfeil. Håpløs retningsløping og mange minutter kastet bort. Herifra er motivasjonen dårlig. Vi er disket og etappetiden min blir uansett dårlig. Kommer meg greit videre uten større feil. Tar meg tid til å vanne blomstene på vei til 9. Får en ny bom på 12 og motivasjonen synker ytterligere. MEN, på vei mot 13 kommer Nydalen (Haga) og KOK2 (Bøen). Legger meg inn bak dem. Konkurranseinstinktet våkner. Jeg vil ikke være bak disse i mål.

Legger meg forran inn i 16 og drar ganske hardt til 17, 18 og 19. Legger inn et rykk ut av 20 og får en del meter. Mot 21 er jeg alene. Løper bra 21, 22 og 23, men glir forbi 24 og vi er samlet igjen.

Ligger bak mot nest site, og ser at retningen ikke er 100%. Prøver å snike meg unna de andre og løper det jeg har. Får en del meter. Til siste tenker jeg at jeg bare skal finne det beste tråkket. Over myra ser jeg at ingen tråkk går mot min sistepost, og jeg må løpe gjennom masse høy lyng og undervegetasjon. Ser at Haga kommer fort under kraftlinja (som jeg burde ha løpt) og han er litt for mange meter før meg.
Vis kommentarer (0)
 
Jukola 7. (14.06.2015) Jukola 7. (14.06.2015)