Tsjekkia 8, Prague easter. Tilnærmet perfekt løp. (04.04.2015)
Kategori: Konkurranse
Distanse: 12.92 km
Tid: 73:44
Arbeidsoppgaver: Ta gode veivalg, og kontrollere inn i post.
1: Lett
2: Bra. Kurs, sti, ned søkk, ser post.
3: Tett rundt posten, men har kontroll og vet hvor jeg skal.
4: Ned ved siden av kollen
5 og 6: Rundt er lett
7: Kurs, sti, kurs
8: Følger det grønne og leser på 10. Ser søkket på avstand.
9: Lett
10: Har sett på høyre og venstre. Bruker 5 sek i posten på å bestemme meg for venstre. Kanskje bedre med sti i starten. Litt unøyaktig rundt 1. Ellers bra gjennomføring. Bra kurs inn i post.
11: Bra
12: Har tatt ut veivalget fra før. Gjennomfører bra. Kanskje bedre å dra lenger sør etter første jorde, og løpe mere på andre jorde. Lett å lese vegetasjonen inn i post.
13: Grønt, gult, opp i post.
14: Har sett både høyre og venstre, men ser ingen grunn for å løpe der, når det er så mye sti rett på. Prøver å spare høyde i starten, før det bare er å dunke rett på. Beste strekktid!
15: Tenker at opp og ned er likeverdig. Tar opp, men der er det mye hogst og dritt. Taper ca 10 sek.
16: Fortsatt mye hogst og vanskelig å komme fram. Søker mot jordet og får gjerdet inn i post.
17: Prøver å spare litt høyde på slutten, men tror det er like bra rett under strek. Dritten på de forrige strekkene gjør at jeg har mistet litt av den gode følelsen. Er nøye inn mot post og tar den bra.
18: Litt dårlig kurs ut av post. Greit over jordet og ser posten tidlig. Den gode følelsen er tilbake.
19: Opp sparer høyde. Lar meg ikke lure av en lurepost like før. Det grønne er tydelig.
20: Rett på er uaktuelt. Planen er helt rundt, men får ett innfall og kutter over siste biten. Tror det er likeverdig.
21: Bra.
22: Har sett at venstre for toppen er best. Tar drikke for første gang, før jeg begynner den store og siste stigningen. Slakt på sti i starten og holder litt igjen. Finner ut at den store stien gir beste inngang og minst stigning. Tungt opp den bratte bakken, men det går bra bortover stien. Forbereder meg på kortstrekkene. Greit å følge skrentene inn i post. Beste strekk med 30 sek!
23-26: Roer litt ned og får kontroll på skrentene og søkk. Kommer meg effektivt og bra gjennom. Tror jeg velger riktig på opp eller ned valgene. Bestestrekk til 24 og 26.
27: Synes posten ser litt skummel ut, og har tenkt å ta den fra det indre hjørnet av det grønne, øst for posten. Men når jeg nærmer meg det grønne ser jeg at det er ganske god sikt, og et tråkk går ned til posten.
28: Ned på sti og kurs.
Rett og slett mitt beste tekniske løp noen gang. En utrolig deilig følelse når alle postene sitter nøyaktig der de skal. Når den fysiske formen også er bra, blir det et veldig bra løp.
Vis kommentarer (3)
 
Tsjekkia 8, Prague easter. Tilnærmet perfekt løp. (04.04.2015) Tsjekkia 8, Prague easter. Tilnærmet perfekt løp. (04.04.2015)