Ti-o-intervall, Malvikmarka (24.11.2019)
Kategori: Trening
Distanse: 7.76 km
Tid: 57:52
O-intervaller med bra trøkk. Løper mest med Hansi, Herman, Johan Anton og Isak. Nydelige forhold og stort sett bart i skogen. En del is på myrene, så bra å ha sko med fult sett pigger.

Drag 1: Litt seigt fysisk, men synes det er bra teknisk og selvstendig fram til jeg og (flere andre) hverken ser ordentlig på kart eller kompass på vei til mål.

Drag 2: Bra. Særlig retningsløpingen til 4. Litt nølende og bitteliten sving inn i 6 der det var diffust. En del egne veivalg/traseer. Tjente på venstre til 7, men mest fordi flere av de andre bommet/gjennomførte dårlig.

Drag 3: Mye beining. Bra kontroll og brukbar retningsløping der det er nødvendig.

Drag 4: Bra kontroll gjennom det litt mer detaljerte området. Får ikke helt tak på hjelpekurven før 14, men fortsetter og finner søkket. Resten er beining.

Drag 5: Finner en veldig fin trase til 16 og plukker kollene underveis bra. Har gradvis blitt litt piggere fysisk og for første gang ligger jeg helt først. Begge hogstfeltene er såpass gjengrodd at de i praksis er grøntfelt. Offensiv og bra retning gjennom det første. Mindre bra retning gjennom det andre. Hansi, Anton og jeg løper først til et høydepunkt som ikke er på kartet før vi får tips om at merkebåndet er på et mindre høydepunkt bak oss. Avgjør spurten, muligens pga best pigger under skoene.

Veldig fornøyd med økta. Etter en del sykdom var det godt med gode svar både fysisk og teknisk. Hjelper litt å ha lagt løypa, så slipper jeg å bli lurt av gaflinger.
Vis kommentarer (0)
 
Ti-o-intervall, Malvikmarka (24.11.2019) Ti-o-intervall, Malvikmarka (24.11.2019)