O-festivalen lang jaktstart (30.06.2019)
Kategori: Konkurranse
Distanse: 16.05 km
Tid: 89:50
Går ut som nr 8 i jaktstart med ganske tett både forover og bakover.
Starter med å være idiot når jeg tar feil i et stikryss og roter litt i grønten før jeg finner riktig sti igjen. Blir tatt igjen av Hansi rundt 2 og 3 og ligger en stund bak han og forsøker kontrollere samt lese på langstrekk. Er uoppmerksom mot 7 og Hansi forsvinner idet han løper inn en gruppe foran som jeg ikke ser før de løper ut mens jeg kommer inn i 8. Tenker jeg har muligheten til å ta dem igjen og forsøker å øke farten, men tar i stedet et elendig veivalg. Krysser en eng full av brennesle og topper det hele med et mageplask resulterer i sviende armer, bein og nese resten av dagen.
Videre følger en periode med ensom og middelmådig løping fram til jeg blir tatt igjen av Vister og Ahlbäck i 12. Herifra løper jeg bra (veivalg til 13 og 16 var nok ikke det beste) og har kommandoen i trioen mesteparten av veien. Får noen meter innimellom på sisterunden men blir for ivrig og for offensiv inn i 24. Dårlig inngang i tillegg til å dra opp feil åpning. Litt lite motivert derifra og inn.
Løper inn som nr 8 men blir disket pga manglende registrert stempling på passeringspost. Backuplappen var teipet fast men falt av underveis... Går dermed glipp av to poser frokostblanding, gavekort på 250 kr og en pen dose norgescuppoeng. Surt, selv om løpet ikke var så bra. Skal kjøpe blinkebrikke og håper det ikke skjer igjen.
Vis kommentarer (0)
 
O-festivalen lang jaktstart (30.06.2019) O-festivalen lang jaktstart (30.06.2019)