Freidigstafetten (29.05.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Skistua
Distanse: 7.1 km
Tid: 62:13
Jeg gikk på noen storbommer og løp sakte. Ellers hadde jeg noen strekk jeg er fornøyd med. Jeg var ikke helt fokusert, og manglet litt motivasjon etter å ha startet rett før fellesstarten.

1: Tar til høyre for vannet og følger stien et godt stykke. Etter jeg tok av fra stien skulle jeg holdt rettere kurs mot posten.

2: Rett på, kommer bittelitt nedenfor.

3: Stor parallelfeil her. Jeg tar kurs mot stuprekka midt å strekket, nærmere bestemt det åpne området ved stien. Kursen blir feil og jeg treffer stien lavere enn planlagt. Når jeg løper ut på myra, så tror jeg at jeg er på den store myra rett på strekket. Når jeg kommer opp på kollen tror jeg at jeg er på kollen til posten. Så løper jeg til riktig kolle og finner posten. Dum feil grunnet feil kurs og lite fokus på detaljer underveis.

4: Rett på.

5: Annen gafling.

6: Raskeste vei til myra. Kunne løpt litt mer på skrått ned til myra. Derfra er det rett på kurs med bekkene og myrene som holdepunkter til posten.

7: Følger høyden rundt, først til myra, så til stien, så til huset i skitrekket, så til den lange tynne myra ved posten. Myra var i terrenget kontinuerlig til den litt tykkere myra lenger ned. Jeg trodde derfor jeg var lenger oppe enn jeg var. Da bommer jeg og mister fokus. Da jeg var helt nederst i terrenget, så så jeg de to andre myrene som lå lenger ned. Da fikk jeg orientert meg, tatt et sikkert siste sikre, og kompasskurs rett til posten. Dum feil, men jeg skylder litt på myra som var dårlig tegnet inn på kartet.

8: Rett på via småmyrene.

9: Opp til myra, så rundt byggene. Kunne løpt litt rettere til byggene.

10: Løper feil sti som skulle spare meg to sekunder, så jeg mister mange flere sekunder ved å komme ned til skitrekket... Posten min var høydepunktet sørøst for den på kartet. Jeg ble vridd ut av kursen min da jeg så feil 10ende post, men rettet meg fort opp igjen.

11: Veldig fornøyd med kursen helt til rett før posten. Der slutter jeg helt å følge kompasset. Jeg kommer nesten opp til myra og skjønner feilen min.

12-mål: Rett på.
Vis kommentarer (0)
 
Freidigstafetten (29.05.2016) Freidigstafetten (29.05.2016)