KM mellomdistanse (22.05.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Fuglmyra
Arrangør: Wing OK
Distanse: 6.24 km
Tid: 51:47
Teknisk løype. Fikk til noen bra poster, men jeg løper fortsatt for sakte.

1-3: Gikk bra dette, litt usikker til postene, men jeg fant potene godt.

4: Løper sti rundt. Der stiene møtes igjen, så tar jeg kompasskurs opp til posten. Fin kurs, men jeg blir veldig usikker på om jeg ligger riktig. Jeg får ikke det grønne området til å stemme. Jeg løper tilbake til stien for å få et sikkert punkt å ta ny kurs fra. Derfra treffer jeg posten bra.

5-7: Kompasskurs rett til 5 og 6, så sti rundt til 7. Jeg kunne tatt av litt tidligere for å nå 7ende (f.eks. ved stidelingen), men nå fikk jeg en sikker inngang nedenfra skrenten.

8: Løp rundt for å spare høyde. Ved stupet tar jeg litt feil kurs og ender opp litt for høyt i lia. Så ser jeg posten og løper ned.

9: Litt feil kurs ut fra posten, men jeg henter meg inn igjen på stien. Jeg ser ikke det åpne området på kartet rett før posten og tror det er kollen jeg skal på. Så skjønner jeg det og finner posten bortenfor det åpne området.

10: Følger stien til veien. Fra veien løper jeg rett på over kollen med hogsfeltet. Det angrer jeg umiddelbart på, det var skikkelig dårlig å løpe der og veldig bratt ned til stien mot posten. Jeg ruller ned den bratte siden, ser at jeg er i svingen på stien og tar kurs derfra.

11-12: Kurs rundt den verste høyden.

13: Løper rundt og blir veldig usikker på hvilken vei jeg skal følge i veikrysset. Jeg kjører på med høyre og ender opp med å gå et stykke. Her var jeg utslitt. Fin inngang til posten.

14: Følger stien opp på høyden, men blir lurt ned av en annen løper som ligger østenfor posten. Tapte litt tid på det.

15-17: Rett på med Wolfgang/Kristoffer-toget. Må gi slipp på dem ned til 17ende.

18-mål: Rett på.
Vis kommentarer (1)
 
KM mellomdistanse (22.05.2016) KM mellomdistanse (22.05.2016)