Vårløpet (08.05.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Frigården
Distanse: 5.97 km
Tid: 59:19
Ok orientert, en del bra poster. Jeg løp sakte, var tung og hadde lite motivasjon.

1-3: Bra orientert her. Safe til første, rett til andre, litt rundt til tredje for å unngå det grønne. Kunne løpt rettere til tredje.

4: Trodde jeg kom ut ved de to parallelle skrentene da jeg kom ut ved den lange skrenten. Så ble det en parallellfeil der jeg løp til feil kolle.

5-6: Rett på. Skulle løpt litt lavere i terrenget til sjette, for det var mye trær oppover langs kollen. På sjette løp Kristoffer forbi meg.

7: Løp rundt langs kollen. Det var unødvendig mye opp og ned. Skulle siktet meg inn på stupet midt på strekket istedenfor å løpe rundt. Så fortsatt fra stupet som jeg gjorde.

8: Rett på.

9: Bestemte meg først til å løpe til venstre for vannet, men så ombestemte jeg meg og løp til høyre. Det var dumt. Til venstre var det sti og mye rettere retning mot posten. Til høyre var det S-løping og gjørme opp til knærne et godt stykke. Fra hytta og til posten er jeg fornøyd. Jeg tapte ingen unødvendig høydemetere og fikk god oversikt over terrenget rundt posten.

10-mål: Rett til postene. Til tiende ble jeg usikker før posten og sakka opp. Jeg skulle stolt mer på magefølelsen. Til trettende ble det et lite sløvt avvik til venstre inn mot posten.
Vis kommentarer (0)
 
Vårløpet (08.05.2016) Vårløpet (08.05.2016)