Vårstafetten (bedrifts-o) (20.06.2017)
Kategori: trening
Kart/område: Smistad
Arrangør: Multiconsult
Land: Norge
Disiplin: Stafett
Distanse: 4.72 km
Tid: 33:42
Gj.sn. HR: 172
Maksimum HR: 191
Gøy å løpe stafett men jeg kjente på presset av å være på lag med de andre og klarte ikke å roe meg nok ned. Da ble det dessverre et forferdelig dårlig løp :/ Heldig at det holdt til seier likevel :)

1: Vurderer å ta småstiene for å ha en bedre inngang men tenker det er unødvendig. I det jeg tar av stien burker jeg kurs og forventer å se terrengformasjonen. Det gjør jeg også men det er feil formasjon. Følger litt lengre opp og ser stien, skjønner hva jeg har gjort og skal tilbake. Finner den ikke og løper ut for å finne ut hvor jeg er. Treffer der ifra. Er fryktelig stresset nå.
2: Livredd inn i posten og nøler mye men treffer veldig bra.
3: Kanskje litt passiv å løpe rundt men det var et forsøk på å roe ned og komme inn i kartet igjen. Leser de neste strekkene og ble forvirret som resulterer i en idiot bom. nesten 30 s som går her ...
4 og 5 er ok. 6: ser ikke så ille på gpsen men taper nok en del. mange småstier som gjør det vanskelig. følger kompass og terreng men blir usikker inn i posten og tar for mye høyde.
7: Fortsatt stresset som f og tenker bare jeg må løpe sti for å komme inn i løpet. Stien til venstre ser jeg for første gang før jeg er i mål. selve posten går fint men taper litt på veivalget.
8: er klar over at det er en vanskelig post men ser ikke hus symbolet på kartet. i det jeg ser hytta i virkeligheten tror jeg det er xen. planen er å løpe litt til høyre og så inn gulstripa. det gjør jeg men det blir en paralellfeil. skjønner det når jeg ser stien og kriger tilbake gjennom hogsten.
9: same story. stresset. usikker og tar feil i svingen. ser på kompasset men tror det er svingen av slepet...
10: ikke noe forklaringe her. klikker for meg.
11 - mål: heiingen hjelper og jeg klarer endelig å ta meg sammen. bra avsluttning. litt mye nøling til 12. men det er en skummel post.

taper alt sammen omtrent 7 minutt. på 25 - 30 min løpstid ...
Vis kommentarer (0)
 
Vårstafetten (bedrifts-o) (20.06.2017) Vårstafetten (bedrifts-o) (20.06.2017)