Hu og Hei (06.10.2012)
Kategori: trening
Kart/område: Bymarka
Arrangør: NTNUI
Land: Norge
Disiplin: lang, lengre, hu og hei
Distanse: 42.08 km
Tid: 305:20
Gj.sn. HR: 154
Maksimum HR: 187
S - 1: Føler meg bra og løper på. Ingen problemer. Tar inn en gruppe med 4 (vegard bs, bj, jørgen, stålet) men de er litt for raske ut av posten.

1 - 2: Velger stien rundt og treffer igjen de 4e. Er raskt nok til å henge på. De bestemmer seg for å løpe rett på men bj og jeg har lyst å løpe på veien rundt.

2 - 3: det blir veien rundt og det går framover. føler meg bra men jeg begynner å få litt vondt bak i lårene. noe jeg kjente allerede etter snuskeløpet. vi tar også ulf og knut inn litt før posten. vi er fire stykker som løper sammen. ola og jørgen kommer også mens vi står ved posten.

3 - 4: jeg bruker lengst tid til å tegner posten inn og løper sist ut. de foran løper sinnsykt fort nå og jeg kjønner ikke hvorfor og roer litt ned. ikke noe tull tenker jeg. jeg er stresset og blir passiv, bra at knut er her. jeg henger på han. jeg burde har dratt ut til stien ... mine hamstrings blir mye verre i myrene, det gjør skikkelig vondt nå.

4 - 5: vi bommer til posten. der finns tydeligvis for mange stier. jeg tror alle har bommet der :) leter med knut og ola (som har tegnet 4. posten feil) og vi finner den til slutt.

5 - passering: ola løper alt for fort jeg klarer knapt å gå men er fortsatt sammen med knut som får problemer med akillesen. det blir utrolig mye gåing opp til studenterhytta og jeg tenker jeg må bryte. knut sier til meg at jeg skal ha en fin andre runde i tilfelle jeg løper fra han oppover. til slutt er det han som løper (les: går) fra meg. mange som kommer imot meg litt før runding, demotiverende. mange heier på meg og sier jeg må fortsette. jeg setter meg ned, spiser, drikker. cola er digg!! bestemmer meg for å fullføre. regner med å gå hele veien.

passering - 6: håvar og fredrik er raskere med spisingen osv og løper ut litt før meg. jeg prøver å henge på men må gi meg halvveis. det går ikke. alt for vondt. bommer i tillegg inn til posten. hooray!

6 - 7: hater meg selv for å ha løpt ut på andre runden. småjogger og går nedover til stien. der er det masse folk. jeg tvinger meg til å løpe. det gjør VONDT!! må gå i de myrene til posten og legger meg ned for å hvile litt. harri kommer og jeg klarer å henge på til posten.

7 - 8: utrolig glad at harri er her. jeg leser ikke kartet i det hele tatt, orker ikke. i tillegg har jeg mer enn nok å gjøre med å henge på han.

8 - 9: kommer meg opp til det åpne og det er utrolig fint der. må likevel sette meg ned. jeg er sliten og jeg vil at smertene i hamstrings går bort. det gjør de ikke. da er det ingen vits å sitte der lengre. bommer litt inn i posten og må klatre opp igjen.

9 - mål: frøken johaug og druesukker i rosinene gir meg energi og jeg "dundrer" på i 3 kanskje 4 minutter. og så er det motbakke igjen. jeg går igjen :) kommer meg til stien og klarer å løpe hele veien (ikke motbakke) hjem. det går ikke fort men nå er det snart forbi.

mål: utrolig fett å fullføre hu og hei. mye folk i målomradet. alle er glade og det er gøy å høre på alle historier :)

strekktider:
S - 1: 26:49
1 - 2: 13:42 2 - 3: 1:00:55
3 - 4: 24:03 4 - 5: 10:01
5 - passering: 39:08
passering (inkl spising osv) - 6: 15:26
6 - 7: 29:44
7 - 8: 38:42
8 - 9: 32:13
9 - mål: 28:30
Vis kommentarer (0)
 
Hu og Hei (06.10.2012) Hu og Hei (06.10.2012)