Bedrifts-O Skogly (02.09.2014)
Kategori: trening
Kart/område: Leinstandmarka Vest
Land: Norge
Disiplin: mellom
Distanse: 7.63 km
Tid: 52:54
Gj.sn. HR: 167
Maksimum HR: 186
S - 1: usikker hvor mye høyde jeg skal spare og litt nøling inn i posten men en ok første post.

1 - 2: hansi løper forbi meg på strekket. planen var å ikke henge og orientere selv. hadde uansett ikke klart å henge på han ...

2 - 3: fornøyd med retningen. ser aldri myra halvveis og begynner å nøle. posten er ikke noe problem i det jeg kommer ut til myra.

3 - 4: tjå... kompassbruk hadde gjort seg bra her. inngangen er i tillegg ganske dårlig. jeg burde bare ha løpt svakt venstre som jeg egentlig tenkte.

4 - 5: bra

5 - 6: har egentlig veldig bra kontroll men i det jeg løper langs bekken tror jeg plutselig at jeg løper i feil "dal" og drar opp til høyre. kjip bom.

6 - 7: dårlig utgangsretning og litt nøling underveis. bra fra myra halvveis og inn.

7 - 8: en del små stier underveis forvirrer meg litt og jeg taper en del med nøling. er forsiktig ned i posten men ender likevel opp ved en tur-o-post...

8 - 9: nå kommer tåget. tenkte å henge litt for å få litt hjelp til 10ern men han velger en bedre trase og løper "litt" raskere enn meg. ikke sjans. bommer også i ringen. tror jeg burde ser posten men gjør ikke det. stopper opp og så er det 50/50. vesntre/høyre. seff velge jeg feil.

9 - 10: dårlig retning siste delen av strekket koster noen sekunder.

10 - 11. dagens dummeste. er ikke forberedt i det hele tatt og må brette kartet. er overrasket over langstrekket og begynner å planlegge i det jeg løper over myra. ser opp og skal bare runde kollen. det er feil kolle... irriterende.

11 - 12: skulle ta stien forbi det lysegrønnet men treffer gjerdet. uflaks? neppe.

12 - M: har ikke mye å gi. mangler et gir (eller to).

alt i alt viser løpet nivået mitt. bommene til 4. og 11. er lett å unngå. blir bedre neste gang :) kjente tåa litt etterhvert. på tida å fikse seg nye sko.
Vis kommentarer (0)
 
Bedrifts-O Skogly (02.09.2014) Bedrifts-O Skogly (02.09.2014)