KKC - Il grande finale (23.10.2013)
Kategori: trening
Kart/område: Sagelva <3
Arrangør: EC-Dahls Champions 2013
Land: Norge
Disiplin: Natt-O
Distanse: 8.36 km
Tid: 63:56
Gj.sn. HR: 169
Maksimum HR: 185
gira før starten. kroppen er tung :(

S - 1: finner ikke riktig trasee opp fra myra. plannen var å ligge i myrdraget og spare litt høyde. burde også har løpt litt mer rett på siste delen av strekket. i tillegg bommer jeg inn i posten. ser aldri bekken...

1 - 2: det ble litt folk rundt på 1. post. jeg løper bra på kurs og plutselig er jeg helt alene. litt nede til venstre ser jeg flere lykt og blir veldig usikker. løper dit. bommer 4'.

2 - 3: mer håpløs løping. i det jeg kommer ned til myra tror jeg er på myra 200m vest og skjønner ikke så mye. skjønner at jeg må snart opp til høyre og tar meg inn ved det mørkegrønne - nesten ihf.

3 - 4: negative tanker og en virkelig tung kropp. føler ikke d går framover. brynjar og klaus får luke over myra. urutt å ikke løpe rundt 'innsjøen' ... bestemmer for å løpe 'medium speed' resten av løypa. herfra og inn går det bra. stålkontroll fra myra til posten. ser alt jeg vil se og treffer posten. sånn skal det gjøres. det er gøy!

4 - 5: klaus kom opp i ryggen inn til 4 og løper litt fra meg til 5. jeg blir for passiv og bommer. ikkje bra.

5 - 6: usikker i det jeg tar av myra om jeg er i kroken. tror ikke det. løper bare inn i skogen et eller annet sted. imponert over meg selv at jeg klarer å ta meg inn så fort.

6 - 7: egentlig bra. usikker i det jeg løper langs den store kollen på slutten. 100% kontrol siste delen.

7 - 8: greit. kom litt for høyt fordi jeg vil ikke komme for lavt ^^

8 - 9: blir igjen usikker inn mot posten men synes den er vanskelig. jeg løper litt ned for å sjekke med skrentene og myrene. tar meg inn og finner posten.

9 - 10: :D det må være det dårligste veivalget? best er vel rundt! skal man løpe over myra burde man ihf løpe rundt i myrene og ikke over toppen. men hadde bra kurs der! :)

10 - M: joggings. ganske sliten...

likte løypa! kudos til arrangørene! var nummer 19 i sammendraget før starten. nummer 6 i mål. ikke så verst :D
Vis kommentarer (0)
 
KKC - Il grande finale (23.10.2013) KKC - Il grande finale (23.10.2013)